کد خبر: 1442706
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:

آثار جشنواره خوشنویسی رضوی رشد کیفی خوبی داشته است/ تمجید استاد امیرخانی از آثار رسیده

خبرنگاران افتخاری/ یاس صدرائی: سیدسعید سرابی گفت: آثار جشنواره خوشنویسی رضوی رشد کیفی خوبی داشته است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از واحد خبر و اطلاع‌رسانی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، سید‌سعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: طیف گسترده‌ای از هنرمندان هر ساله به این جشنواره اقبال نشان می‌دهند که این امر نشان‌دهنده پیوند بین هنرمندان و فرهنگ رضوی است.

وی با تأکید بر کیفی‌سازی این جشنواره اظهار کرد: سال گذشته یازدهمین دوره جشنواره خوشنویسی رضوی برای اولین‌بار در مشهد برگزار شد که پس از جشنواره جلسه آسیب‌شناسی و بررسی نقاط قوت و ضعف جشنواره نیز برگزار شد. امسال می‌طلبد که با نگاه به آسیب‌های سال گذشته نقاط ضعف جشنواره به حداقل برسد و کیفیت جشنواره مد نظر قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: داوری آثار دوازدهمین جشنواره خوشنویسی رضوی با حضور داوران این جشنواره در انجمن خوشنویسان کشور در تهران برگزار شد.

وی از داوری آثار این جشنواره توسط 12 نفر از اساتید برجسته خوشنویسی خبر داد و افزود: این آثار در رشته‌های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ و خط تحریری توسط این اساتید داوری شد.

سرابی اظهار کرد: در رشته نستعلیق غلامحسین امیرخانی، علی شیرازی و احمد قائم‌مقامی در رشته شکسته نستعلیق محمد حیدری، مجتبی ملک‌زاده و علی‌اکبر رضوانی در رشته نسخ و ثلث سیدرضا بنی‌رضی، محمد کاشانی آزاد و حسین نجفی در رشته خط تحریری حسین خیامی، محمد کاظمیان، محمدعلی محمدباقرزاده طوسی این آثار را داوری کردند.

وی کیفیت آثار ارسالی را مناسب خواند و افزود: بر اساس نظر هیئت داوران که آثار را داوری کرده بودند آثار این جشنواره رشد کیفی خوبی داشته است به طوریکه استاد امیرخانی به تمجید از آثار این جشنواره پرداخت.

سرابی با اشاره به حضور استاد امیرخانی در اختتامیه جشنواره خوشنویسی رضوی گفت: پیگیری‌های لازم برای حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر اساتید برجسته کشوری در اختتامیه جشنواره انجام شده است.

وی با بیان اینکه داوری آثار در تهران انجام شد، اظهار کرد: با عنایت به اینکه اکثر داوران جشنواره از اساتید برجسته کشوری که در تهران ساکن هستند، خواهند بود تمهیداتی انجام شد که داوری‌های جشنواره در تهران انجام شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، با بیان اینکه 12 نفر از اساتید برجسته خوشنویسی به داوری آثار منتخب پرداختند، تصریح کرد: در جشنواره‌ها طبق روال معمولی که وجود دارد، آثار ارسالی در دو مرحله داوری می‌شود، یک داوری اولیه و دیگری داوری نهایی است که قبل از این داوری‌ها کارها ایمیل می‌شود یعنی تصویر اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال می‌شود و از میان تصاویر ارسالی یک سری از آثار برگزیده شده و به صاحبان آثار اطلاع داده می‌شود که اصل آثار را ارسال کنند.

captcha