کد خبر: 1442797
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷
مقدم خبر داد:

ارسال ۹۸ مقاله به دبیرخانه همایش «منزلت‌ خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی»

گروه جامعه: دبیر همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» از ارسال ۹۸ مقاله به دبیرخانه سومین دوره این همایش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ناصر مقدم، دبیر همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» اظهار کرد: تا پایان مهلت ارسال آثار 98 مقاله از نقاط مختلف کشور به سومین همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» که در استان زنجان برگزار خواهد شد، ارسال شده است.
وی افزود: زمان اجرای مراسم اختتامیه این همایش از ششم شهریور ماه به هشتم شهریور ماه موکول شده است.
مقدم با اشاره به دعوت از عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در اختتامیه این همایش، اعلام کرد: سخنران ویژه مراسم اختتامیه عماد افروغ، استاد دانشگاه تهران خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: همزمان با اختتامیه این همایش کتابخانه رضوی با دارا بودن کتاب‌هایی در خصوص حضرت رضا(ع) در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان افتتاح می‌شود.
مقدم با اشاره به اینکه این همایش برای سومین سال متوالی در استان زنجان برگزار می‌شود، یادآور شد: همایش «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» در بخش‌های خانواده در فرهنگ رضوی و سبک زندگی از منظر فرهنگ رضوی از سری برنامه‌های دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

captcha