کد خبر: 1443243
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴

شهدای گمنام حیات و نشان واقعی را از حضرت زهرا(س) به ارث برده‌اند

گروه اجتماعی: فرمانده سابق لشکر ۲۵ کربلا با بیان اینکه شهدای گمنام حیات و نشان واقعی را از حضرت زهرا(س) به ارث برده‌اند، گفت: شهدای گمنام مهمان حضرت زهرا(س) هستند آنها جانشان را فدا کردند تا ملت ایران هرگز زیر بار ذلت نرود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، کمیل کهنسال، فرمانده سابق لشکر 25 کربلا شب گذشته، سوم شهریورماه درمراسم وداع با پیکر پاک شهید گمنام که با حضور جمع کثیری از مسئولان شهرستانی و استانی و مردم ولایت‌مدار سمنان در امامزاده یحیی (ع) این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: شهدای هشت سال دفاع مقدس به امام حسین(ع) اقتدا کردند.
وی با اشاره به اینکه شهیدانی که معروف به گمنام هستند، حیات و نشان واقعی را از حضرت زهرا(س) به ارث برده‌اند، متذکر شد: رهبر معظم انقلاب در فرازی سلام به شهدای گمنام داده‌اند و فرمودند «سلام من به آن پاره‌های تن این ملت که انیسی جز نسیم صحرا و مونسی جز مادرشان زهرا(س)‌ ندارند».
این یادگار دوران هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه شناسنامه و سند شهدای گمنام عاشورایی و هویت آنها زهرایی است یادآور شد: شهدای گمنام مهمان حضرت زهرا(س) هستند آنها جانشان را فدا کردند تا ملت ایران هرگز زیر بار ذلت نرود،  که در این راستا استخوانهای شهدا مأموریت اسلام و انقلاب را انجام می‌دهند و نمی‌گذارند ما غافل شویم و از مسیر ولایت و امامت جدا شویم؛ چرا که اسلام ناب همین مسیر است.
وی ادامه داد: شهدا با نثار خون خود اجازه ندادند هیچ کشوری به خود جرأت تعرض به کشور ما را بدهد و باید گفت شهدا عزت و اقتدار ملت ایران را حفظ کردند.
فرمانده سابق لشکر 25 کربلا ‌یاداور شد: شما جوانان بدانید که شرف و امنیت از دست رفته را این شهدا به ما بازگرداندند و اگر این شهدا نبودند، دشمنان بلای بزرگی بر سر مردم می‌آوردند.
کهنسال با تأکید بر اینکه اگر این شهدا نبودند و آنها به کشور می‌رسیدند بلایی بدتر از بلای مردم عراق و سوریه بر سر مردم ایران می‌آمد افزود: آنها هیچ چیز برای مردم نمی‌گذاشتند و حتی اجازه گفتن یا حسین(ع) را هم به مردم نمی‌دادند و به حقیقت باید گفت شهدا فدا شدند تا حیا و پاکی‌ و ارزشها حفظ شوند.
فرمانده اسبق لشکر25 کربلا با بیان اینکه رمز پیروزی ملت ایران ایستادگی در رکاب ولایت فقیه است، متذکر شد: در تمام تغییراتی که در بُعد نظام سیاست جهانی می‌افتد، ایران نقش مؤثری دارد تا جایی که رهبر جهاد اسلامی به رهبر انقلاب اسلامی پیام می‌دهد که ما به حسین (ع) اقتدا کرده‌ایم.

captcha