کد خبر: 4364400
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸
نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری:

وحدت نیروهای مؤمن رمز نصرت الهی است

حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی میرباقری با تأکید بر اینکه دشمن در جنگ شناختی به‌دنبال القای ناامیدی و بزرگ‌نمایی قدرت پوشالی استکبار است، گفت: تحقق وعده الهی و پیروزی نهایی جبهه مقاومت، در گرو حفظ انسجام، بصیرت‌افزایی و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب است.

حجت الاسلام میرباقری نماینده مردم سمنان در خبرگان رهبری

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی میرباقری، نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری،  شب گذشته 24 تیر در آیین گرامیداشت هفتم رهبر شهید و در شب‌های اقتدار در میدان امام خمینی(ره) شاهرود با بیان اینکه دشمنان با «جنگ شناختی» به دنبال پیشبرد اهداف شوم، القای ناامیدی و بزرگنمایی قدرت آمریکا هستند، گفت: در این شرایط باید بصیرت‌افزایی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی؛ هرگونه اختلاف میان نیروهای مومن می‌تواند موجب از بین رفتن نصرت الهی شود و باید مدارا، پرهیز از تخریب یکدیگر و تمرکز بر نابودی دشمنان مورد توجه باشد.

نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شهادت رهبر شهید، فرماندهان و نیروهای جبهه مقاومت، متذکر شد: انتقام خون امام شهید گرفته خواهد شد و تحقق این هدف نیازمند آمادگی بلندمدت و حفظ انسجام است.

به گفته وی؛ ملت ایران مبعوث شده و با حفظ وحدت و پیروی از رهبر معظم انقلاب در مقابله با نظام سرمایه‌داری و استکبار جهانی و نظم مورد نظر آمریکا پیروز خواهد شد.

میرباقری با اشاره به پیام‌های رهبر معظم انقلاب و بشارت‌های رهبر شهید، متذکر شد: پیروزی جبهه مقاومت قطعی است و مردم ایران با ایستادگی خود زمینه تحقق این وعده را فراهم کردند.

نماینده مردم سمنان در خبرگان رهبری با تاکید بر ضرورت رسیدگی به معیشت مردم یادآور شد: ماموریت تاریخی ملت ایران را نباید به مسائل اقتصادی محدود کرد و به یاری خدای متعال پیروزی بر کفار و استکبار برای کشور و مردم رفاه را به همراه دارد.

وی بیان کرد: پس از «احقاق حق»، شرایط اقتصادی نیز بهبود خواهد یافت و امکانات مادی به نفع ملت ایران و جبهه مقاومت تغییر خواهد کرد.

نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: هرگونه اقدام نظامی دشمنان با پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد و ایران جزو کشورهای قدرتمند منطقه است.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha