علی اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ضمن اعلام این خبر گفت: دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم همچون ادوار گذشته برنامههای آموزشی متنوع قرآنی را برای ارتقای مهارتهای علمی دانشجویان این دانشگاه تدارک دیده است.
وی افزود: برای نخستین بار دوره تربیت مربی روخوانی و روانخوانی با همکاری سازمان دارالقرآنالکریم در دانشگاه علوم ومعارف قرآن در سال گذشته در بیشتر دانشکدههای این دانشگاه برگزار شد. این دوره از ترم جدید در سال جاری در تمامی ۲۲ شعبه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سراسر کشور اجرا میشود.
معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن توضیح داد: دانشجویانی که د این دوره شرکت میکنند، باید ترم دوم خود را سپری کرده باشند زیرا برخی از دروس این دوره در ترمهای اول و دوم در سرفصلهای دانشجویان قرار دارد. از این رو برخی از دانشکدههای جدیدالاحداث ما منتظر این بودند که دانشجویان دروس ترم دوم خود را سپری کنند تا در سال 93 این دوره را اجرا کنند.
این قاری بینالمللی گفت: سرفصلهای این دوره آموزشی مطابق نیاز دانشجویان این دانشگاه تدوین شده است، زیرا دانشجویان در دورههای مختلف آموزشی شرکت کردهاند و به طور طبیعی سرفصلهای سازمان دارالقرآن با تغییراتی برای دانشجویان اجرا میشود.
شعاعی تصریح کرد: به دانشجویانی که بتوانند با موفقیت این دوره را سپری کنند، مدرک معتبر کشوری به امضای حجتالاسلام والمسلمین عابدی، رئیس دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم و مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآنالکریم داده میشود.
معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: استقبال دانشجویان از این دوره تخصصی تربیت مربی در سال گذشته بسیار چشمگیر بوده است و پیشبینی میکنیم در سال جدید اکثر دانشجویان این دانشگاه در دوره تربیت مربی حضور یابند.
وی گفت: این دورهها در ۱۲۸ ساعت طراحی شده است که ۷۸ ساعت آن به صورت حضوری و ۵۰ ساعت به صورت غیرحضوری تدوین شده است. ساعت برگزاری این دوره در هفته به عهده دانشکدهها است تا بر اساس جدول زمانبندی خود، آن را اجرا کنند.
این قاری بینالمللی در پایان تصریح کرد: روش تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، فنون معلمی، آموزش کارورزی، احکام قرآنی، آشنایی با رسم و ضبط قرآن کریم و اخلاق معلمی عناوین ششگانه سرفصلهای این دوره آموزشی است.