کد خبر: 1443729
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
در آستانه میلاد امام رضا(ع)؛

کتاب «مهربان‌تر از نسیم» در اردبیل منتشر شد

گروه اندیشه: کتاب مجموعه مقالات «مهربان‌تر از نسیم» همزمان با جشن‌های دهه کرامت و به‌مناسبت مراسم اختتامیه جشنواره رضوی در اردبیل منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، در آستانه برگزاری مراسم  اختتامیه نهمین جشنواره سراسری مدیحه‌سرایی، چاووشی‌خوانی، ابتهال و تواشیح رضوی و همزمان با دهه خجسته کرامت، مجموعه مقالات «مهربان‌تر از نسیم» از سوی نمایندگی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در اردبیل منتشر شد و در دهم شهریورماه 93 در مراسم اختتامیه جشنواره رضوی اردبیل رونمایی می‌شود.
اردبیل و تلاشی  مضاعف در هشتمین جشنواره عشق‌ورزی، ویژگی‌های بارز مداحان و چاووشی‌خوانان، مبانی ارتقا و تعمق فرهنگ دینی به‌ویژه فرهنگ رضوی بین مداحان با استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه، تدوین استراتژی راهبردی توسعه متناسب و بهینه مداحی در ایران، آسیب‌شناسی مداحی، مداحان و نقش آنان در ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) به‌ویژه فرهنگ رضوی، مداحی از ابتدا تاکنون، اردبیل اسوه مداحی، مداحی و بایدها و نبایدهای آن، مدیحه‌سرایی سمفونی موزون دینی و هنر و ادبیات، سیر تکاملی شعر و شاعری و نقش آن در بیداری جوامع اسلامی، امام رضا(ع) و مبارزه از طریق عزاداری بر سید الشهدا(ع)، فلسفه عزاداری یا اهمیت سوگواری از دیدگاه قرآن و ائمه اطهار(ع)، چاووشی‌خوانی میراث معنوی ایرانیان و... عناوین مقالات منتشر شده در این کتاب است.
این کتاب به اهتمام سعید نوریان و توسط اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، بنیاد بین‌المللی  امام رضا(ع)، مؤسسه میعاد مغان و مرکز انتشاراتی عنوان اردبیل انتشار یافته است و آثار شهرزاد کتابی، محمد اسماعیل‌زاده، جعفرکریمی، مریم کتابی و میلاد شهابی، علی دژبانی، مهدی آبروشن، عبدالله اسدی و عسگر آرمون‌، روح‌الله فرجی، علی اعتصامی‌فر، فریبا اصلانی، محمدحسن بهبهانی، بهرام آدشیرین‌پور، بهنام حمیدی، مجید سوار، بهزاد جماعتی ثمرین، سیدعباس سجادی، کامران شرفشاهی و سعیدنوریان در آن به چاپ رسیده است.

captcha