به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سید کاظم خادمی، نائب رئیس شورای محلات منطقه شش تهران امروز، پنجم شهریورماه، در نشستی خبری به تشریح فعالیتهای صورت گرفته از سوی این شورایاری و مشکلات و چالشهای پیش روی این محلات پرداخت و اظهار کرد: منطقه شش از 18 محله تشکیل شده است و شوایاریها به عنوان نمایندگان مردم کار خود را از سال 84 در این منطقه آغاز کردند.
وی با اشاره به ظرفیتهایی که شورای محلات در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دارند، اظهار کرد: متاسفانه سازمانها و نهادها هنوز شورایاری محلات را به عنوان نمایندگان مردم به طور کامل نپذیرفته و جوابگوی مطالبات آنان نیستند.
وی از جمله فعالیتهای دینی و فرهنگی صورت گرفته از سوی شورایاری محلات منطقه شش را برپایی یادواره شهدا، راهاندازی مرکز تعلیم هنرهای ماندگار دینی، برپایی محافل انس با قرآن، راهاندازی تورهای زیارتی، نشستهای تخصصی در زمینه عفاف و حجاب، اجرای مانور مدیریت بحران، راهاندازی کتابخانه و ... برشمرد.
برپایی کارگاههای کنترل خشم و آئین همسایه داری
وی از برپایی کارگاههای مهارتهای 10 گانه زندگی از سوی شورایاری محلات منطقه شش خبر داد و گفت: کنترل خشم و آئین همسایه داری از جمله نیازهای شهروندان در محلات به شمار میآید، در این راستا کارگاههای آموزشی مختلفی را در این زمینه به صورت رایگان طی دورههای مختلف زمانی برگزار میکنیم.
وی به راهاندازی بانک اذان در منطقه شش اشاره و عنوان کرد: در 30 نقطه همزمان با اذان ظهر ندای ملکوتی اذان در منطقه شش طنینانداز میشود. همچنین منطقه شش از اولین مناطقی بود که نسبت به ایجاد دارالقران اقدام کرد.
وی با اشاره به درخواستهای صورت گرفته مبنی بر فضاسازی قرآنی در منطقه تصریح کرد: اداره زیباسازی قول مساعدت در این زمینه را به منطقه شش داده است اما به دلیل کمبود بودجه کار به کندی پیش میرود.
خادمی از عدم وجود حتی یک مسجد در محله ولیعصر _ انقلاب منطقه شش انتقاد کرد و گفت: با وجود پیگیریهای زیاد صورت گرفته برای جمعیت 14 هزار نفری این محله مسجدی در نظر گرفته نشده است و در فاز جدید جانمایی 400 مسجد در تهران به این محله که به طور کلی فاقد مسجد است سهمیهای داده نشده است.
کمبود مجتمعهای فرهنگی و هنری
وی همچنین با اشاره به جمعیت جوان منطقه و حضور پر رنگ دانشگاهها و به تبع آن جوانان در این منطقه از کمبود مجتمعهای فرهنگی و هنری سخن گفت و اظهار کرد: ساختمانهای فرسوده بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان که متروکه هستند مکان مناسبی برای ایجاد مجموعههای فرهنگی است.
خادمی ازیاد آگهیهای فروش کلیه را یک معضل در منطقه شش دانست و گفت: این منطقه به محلی برای ارائه آگهیهای سودجویان و دلالان سلامت مردم تبدیل شده است.