به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «اسلام مغربی»، این کتاب را احمد البهنسی، روزنامهنگار و پژوهشگر متخصص در امور اسرائیلی و مترجم زبان عبری تألیف کرده و در آن مطالبی جمعآوری شده است که دیدگاههای علمی یهودیان درباره قرآن و به چالشکشیدن این کتاب مقدس توسط آنان را نشان میدهد.
این کتاب به کوشش منتقدانه مرکز مطالعات قرآنی «التفسیر» عربستان منتشر شده است و نویسنده در آن، مباحثی علمی را از دانشنامههای یهودی چاپشده، الکترونیکی، عبری و انگلیسی درباره قرآن و علوم قرآنی و همچنین مقالاتی عبری در این زمینه را جمعآوری کرده است.
البهنسی در این کتاب با دیدگاهی تحلیلی و منتقدانه به فرضیههای علمی یهودیان که اصالت و اعتبار قرآن و الهیبودن(وحیانیبودن) این کتاب را به چالش میکشد، پاسخ میدهد.
این کتاب 5 فصل دارد که در فصل اول مطالب دانشنامههای یهودی درباره جمع و ترتیب آیات قرآن نقد و تحلیل شده، در فصل دوم ارجاع داستانهای قرآنی به منابع یهودی، نصرانی و بتپرست(مشرک) و در فصل سوم نیز ارجاع عقاید و آموزههای قرآنی به همین منابع نقد شده است.
نقد ارجاع ریشه برخی واژههای قرآن به زبانهای اعجمی(غیر عربی) در فصل چهارم و دیدگاه نادرست دانشنامههای یهودی درباره موضع قرآن درباره یهودیت و نصرانیت نیز در فصل پنجم این کتاب آمده است.
تلاش یهودیان برای ارائه قرآنی تحریفشده به جهانیان
مهمترین نتیجهای که نویسنده در این کتاب به آن رسیده، این است که یهودیان قبل یا بعد از تشکیل رژیم صهیونیستی در سال 1978 میلادی، اهتمام زیادی به آشنایی با دین اسلام و تحقیق درباره منابع اصلی این دین بهویژه قرآن کریم داشتند. آنان تلاش میکردند که این کتاب مقدس را مخدوش کرده و به شکل تحریفشده به جهانیان ارائه کنند؛ این مسئله در دانشنامههای یهودی به زبان عبری و انگلیسی بهوضوح دیده میشود.
نویسنده همچنین تأکید میکند: این دانشنامهها همچنین مقالات زیادی درباره قرآن کریم دارند که در آن ارزشهای اسلامی و اصول مسالمتآمیز این دین مبین به چالش کشیده شده است.