به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در کاشان، سردار خسرو عروج، مشاور فرمانده سپاه پاسداران شامگاه یکشنبه، 9 شهریورماه در یادواره 160 شهید محدوده پایگاه بسیج شهید رجایی کاشان با اشاره به پیشینه مردم کاشان در ولایتمداری و تشیع، اظهار کرد: نقش این شهرستان در دوران دفاع مقدس سند محکمی بر ولایتمداری و فداکاری مردم این خطه در راه اسلام ناب محمدی است.
وی با بیان اینکه جنگ امروز نسبت به جنگ سخت دیروز بسی دشوارتر است، گفت: امروز جنگ، نبرد غریبهها نیست بلکه جنگ خودیهاست، هر دو طرف میدان آداب دینداری را رعایت میکنند و فریضههای دینی را به جای میآورند و در این شرایط حق و باطل برای همگان روشن نیست.
مشاور فرمانده سپاه، با اشاره به شرایط بحرانی منطقه افزود: دور تا دور کشور را ارتشهایی که شعارهای اسلامی میدهند مورد تهاجم قرار دادهاند تا بگویند اسلام و حق واقعی ما هستیم و جمهوری اسلامی ایران این چنین نیست.
عروج با بیان اینکه دشمن امروز به قدرت جمهوری اسلامی ایران پی برده است، گفت: در سالهای اخیر دشمن، متوجه شده تنها مکتبی در میان ادیان و مذاهب دنیا که مانع آنهاست، مکتبی است که جمهوری اسلامی ایران بر پایه آن استقرار یافته و برای همین به دنبال تضعیف آن هستند.
وی تأکید کرد: آنها دریافتهاند که با روشهای کلاسیک نمیتوانند در مقابل جمهوری اسلامی ایران صفآرایی کنند، بلکه به دنبال نقاط قوتی است که این نظام را تا این اندازه در دنیا به عزت رسانده است.
فرمانده پیشین سپاه حضرت ولی امر(عج)، سپس به تبیین هر یک از عوامل قدرتمندی ایران اسلامی در برابر دشمن از منظر جبهه مقابل پرداخت و گفت: دشمن پی برده عوامل اعتقادی چون یقین به زندگی پس از مرگ و باور به وجود بهشت، رزمندگان جبهه حق را در برابر قدرت ظاهری و تجهیزات بسیار دشمن به شجاعت و یقین رسانده و آنها را به مصاف مبارزه میفرستد.
عروج سپس، نمونههایی از نقاط قدرتآفرین برای جبهه حق ذکر کرد و افزود: آنها مشاهده میکردند جوانان ایرانی با بدرقههای خانوادههایشان به جبههها فرستاده میشوند اما در جبهه باطل همه سربازان از رفتن به این نبرد امتناع میکنند.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس شهرهایی از کشورمان بود که با وجود نفرات و آذوقه اندک روزها و هفتهها محاصره را تحمل میکردند و حتی به صورت انفرادی در برابر دشمن میایستادند.
این یادگار دوران هشت سال جنگ تحمیلی، تأکید کرد: دشمن با مشاهده این نمونهها فهمید باید جنگ مذهبی و اعتقادی راه بیاندازد چنانکه اکنون اطراف ایران اسلامی را ارتشهای به ظاهر اسلامی فرا گرفتهاند.
عروج همچنین، تجملزدگی و اشرافیگری را در نظام اسلامی نادرست خواند و گفت: اگر به زندگی امام راحل در 15 سال نجف و 10 سال جماران بنگریم میبینیم حتی ایشان در گرمای طاقتفرسای عراق خود را از استفاده از سادهترین وسایل خنککنندهای که شاید در اختیار فقرای این شهر نبود، منع میکردند.
وی سپس، با تأکید بر سادهزیستی مقام معظم رهبری عنوان کرد: با شناختی که من از ایشان دارم میدانم معظمله در سطح ضعیفترین اقشار جامعه زندگی میکنند.
فرمانده پیشین سپاه حضرت ولیامر(عج)، با بیان اینکه فرماندهان در نظام حق جزء فعالترین و ایثارگرترین افراد هستند به ذکر دو خاطره از امام راحل(ره) در این مورد پرداخت و گفت: در برههای برای حفاظت از امام راحل(ره) پناهگاهی ساخته شد اما ایشان نپذیرفتند که در پناهگاه مستقر شوند و با تحلیلی مبنی بر اینکه مگر برای 36 میلیون پناهگاه ساختهاید از انجام این امر حفاظتی خودداری کردند.
عروج، سپس، با اشاره به خاطره دیگری از امام خمینی(ره)، بیان کرد: در دوران عملیات کربلای چهار که با ناکامی مواجه شد در قرارگاه بهعنوان جانشین فرمانده حضور داشتم پس از آنکه در عملیات متوقف شدیم از امام راحل(ره) کسب تکلیف شد و حاج احمد فرزند مرحوم ایشان به ما اعلام کرد که امام(ره) فرمودند «به برادران بگویید از منطقه خارج نشوند»، نکتهای که با توجه به رویه معمول عجیب بود چراکه به طور معمول نیروها شش ماه تا یک سال از عملیات سراسری نیروها برای تجدید قوا بر میگشتند اما این تدبیر پس از 16 روز موفقیت ما را در کربلای پنج رقم زد.
یادآور میشود، در ابتدای این مراسم، مهدی سلحشور، مداح اهل بیت(ع) با گرامیداشت یاد وخاطره شهدا، به مداحی و ذکر مصیبت اهل بیت(ع) پرداخت.