به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، جواد کارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری 11 شهریورماه در اختتامیه نهمین جشنواره سراسری «ادبیات کودک و نوجوان رضوی» به سابقه اجرای این برنامه اشاره کرد و گفت: این برنامه در سال 83 در مشهد مقدس آغاز شد که سه تن شاعران استان نیز در این جشنواره حضور پیدا کردند.
وی با بیان اینکه این جشنواره در سال 85 در این استان آغاز شد، افزود: این جشنواره به دلیل استقبال بینظیر شاعران استان در حوزه کودک و نوجوان به چهارمحال و بختیاری واگذار شد و از آن زمان به بعد به طور مستمر اجرا شد.
کارگران اظهارکرد: همه ساله موضوع جشنوارههای رضوی تغییر میکرد اما در چهارمحال و بختیاری در طول مدت هشت دوره گذشته موضوع هیچ گونه تغییر نداشته و استان ما در این زمینه پیشگام بوده است.
وی اعلام فراخوان جشنواره رضوی سال 93 را از اسفند سال گذشته دانست و گفت: در این مدت تعداد یک هزار و 466 اثر به دبیرخانه رسید که پس از بررسی داروران تعداد یک هزار و 196 اثر مورد پذیرش و داوری قرار گرفت.
کارگران تعداد 90 درصد از آثار ارسالی را از ناحیه بانوان دانست و افزود: 90 درصد از آثار ارسال شده حول محور موضوع جشنواره ارسال شده است و بانوان در این زمینه پیشتاز بودند.
به گفته وی، بیشترین آثار از کرمان و اردبیل، بیشترین برگزیدگان مربوط به هنرمندان لرستان و مرکزی بودند که جوایز این دوره جشنواره را به خود اختصاص دادند.
کارگران سهم استان چهارمحال و بختیاری از جوایز را 5 نفر دانست و اظهارکرد: این جشنواره در سه بخش گروه سنی کودک، نوجوان و بزرگسال برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: 490 اثر شعر، 407 اثر داستان و 292 اثر نیز قطعه ادبی بودند که به دبیرخانه ارسال شدند.
یادآوری میشود که استانهای کهکیلویه و بویراحمد، گلستان، اصفهان، اردبیل، لرستان، مرکزی، تهران، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و گیلان برگزیدگان نهمین جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی شدند.