کد خبر: 1445920
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹
رستمی خبر داد:

اجرای طرح تخصصی‌سازی مؤسسات قرآنی در هرمزگان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان هرمزگان از اجرای طرح تخصصی‌سازی مؤسسات قرآنی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

حسین رستمی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرحی برای تخصصی‌سازی مؤسسات قرآنی در رشته‌های خاص در آینده‌ای نزدیک در مراکز، مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی با الگوگیری از کشور مصر، اجرا می‌شود.

وی افزود: براساس این طرح هر یکی از مؤسسات در رشته‌های تجوید، صوت و لحن، مفاهیم و سایر رشته‌های قرآنی به صورت تخصصی فعالیت می‌کنند.

رستمی بیان کرد: اجرای این طرح، موجب ارتقای کیفیت عملکرد مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی می‌شود و از سوی دیگر فضای رقابتی بین مؤسساتی که در یک رشته فعالیت می‌کنند، ایجاد خواهد کرد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان هرمزگان ادامه داد: مرحله اولیه این طرح انجام شده و درباره اجرایی کردن طرح تخصصی‌سازی مؤسسات با برخی از اساتیدی که می‌توانند در این طرح همکاری کنند، صحبت شده است.

وی تأکید کرد: اجرای طرح تخصصی‌سازی مؤسسات قرآنی مستلزم شناسایی ظرفیت‌های مؤسسات سطح استان است که در نیمه دوم امسال پس از ظرفیت‌سنجی مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی تبلیغات انجام می‌شود تا از ابتدای سال آینده این کار به مرحله اجرا برسد.

captcha