کد خبر: 1446185
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵

هویت ۲ شهید تازه‌ تفحص‌شده از «لشکرخوبان» شناسایی شد

گروه جهاد و حماسه: رئیس ستاد معراج شهدای مرکز گفت: هویت پیکر مطهر دو شهید تازه ‌تفحص‌ شده اعزامی از لشکر ۳۱ عاشورا که پیکرشان در تبادل اخیر از کردستان عراق وارد کشور شده است، شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی مفقودین و شهدای گمنام، سرهنگ ابراهیم رنگین، رئیس ستاد معراج شهدای مرکز اعلام کرد: هویت دو شهید تازه تفحص شده که پیکر مطهرشان در تبادل اخیر از کردستان عراق وارد کشور شده است، شناسایی شد.
به گفته وی، هویت پیکر شهیدان ودود حسینی حداد و داور پناهی، از استان اردبیل توسط مدارک شناسایی محرز شد. این دو شهید اعزامی از لشگر 31 عاشورا(مشهور به لشکر خوبان) در اسفندماه سال 1366 در عملیات بیت‌المقدس 2 و در منطقه ماووت به شهادت رسیدند.
شهید ودود حسینی حداد، فرزند لطیف متولد 14 مهرماه سال 1340 در شهر اردبیل است. وی اول اسفندماه 1366 به شهادت رسید.
شهید والامقام داور پناهی، فرزند عوض نیز متولد 26 شهریورماه سال 1348 در شهر آستاراست. وی در زمانی که در مقطع دبیرستان در اردبیل تحصیل می‌کرد به جبهه اعزام شد و در دوم اسفندماه سال 1366 به درجه رفیع شهادت رسید.

captcha