کد خبر: 1446313
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۳

معطل ماندن راه‌اندازی نمایندگی اوقاف باشت در پیچ و خم اداری

گروه اجتماعی: نمایندگی اوقاف باشت با وجود تجهیز امکانات و جذب نیرو، هنوز راه‌اندازی نشده است و تنها به تابلویی در سردرب محلی محدود شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان باشت یکی از شهرستان‌های تازه تأسیس کهگیلویه و بویراحمد است که هرازگاهی یکی از ادارات دولتی در آن مستقر می‌شود تا با ساماندهی آن، گامی در رشد و توسعه این شهرستان برداشته شود.

این در حالی است که با وجود سپری شدن چهار سال از شهرستان شدن باشت، هنوز برخی از ادارات و دستگاه‌های خدمات‌رسان در این شهرستان مستقر نشده‌اند و همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شهروندان باشتی شده است.

یکی از این نهاد، اوقاف و امور خیریه است که وظیفه ساماندهی امور مربوط به بقاع امامزادگان را بر عهده دارد و با توجه به تعداد کثیر بقاع متبرکه در این شهرستان، راه‌اندازی نمایندگی اوقاف در باشت ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

این در حالی است که مدتی است در اقدامی سؤال برانگیز مسئولان اقدام به نصب تابلوی نمایندگی اوقاف باشت بر سردرب یک ساختمان فرسوده کرده‌اند، که البته درب ورودی و بزرگ این نمایندگی نیز با خار و خاشاک مسدود شده و خبری از خدمات‌دهی و راه‌اندازی آن نیست، به‌گونه‌ای که این موضوع به سوژه‌ای جالب برای مردم و رسانه‌های گروهی تبدیل شده است.

در این خصوص با سیدرضا منصوری، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد هم‌کلام شدیم، وی در این ارتباط گفت: این نمایندگی هنوز به‌صورت کامل راه‌اندازی نشده و در حال طی مراحل قانونی برای جذب نیرو هستیم.

وی افزود: امیدواریم تا یک ماه آینده این نمایندگی افتتاح شود، در این نمایندگی زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی مهیا شده و امیدواریم در اسرع وقت با طی روال قانونی، نمایندگی اوقاف باشت افتتاح شود.

سیدموسی حسینی، فرماندار شهرستان باشت نیز در این باره با بیان اینکه تاکنون یک کارمند برای این نمایندگی استخدام شده، افزود: این کارمند در حال حاضر کار نگهبانی از ساختمان و تجهیزات را انجام می‌دهد که با راه‌اندازی نمایندگی، به‌‌عنوان کارمند مشغول به کار خواهد شد.

وی اضافه کرد: امکانات و تجهیزات لازم برای راه‌اندازی نمایندگی اوقاف باشت فراهم شده که با مشخص شدن حکم سرپرست این نمایندگی تا یک ماه آینده، شاهد فعالیت آن خواهیم بود.

فرماندار باشت با اشاره به اینکه شهرستان باشت بیش از 20 هزار جمعیت دارد، بیان کرد: در این شهرستان 38 بقعه متبرکه و بیش از 80 مسجد، حسینیه و موقوفه وجود دارد.

حسینی عنوان کرد: راه‌اندازی  این نمایندگی برای ساماندهی امور مربوط به امامزادگان و مساجد شهرستان باشت بسیار ضروری است.

جلال کرمی
|
-
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
0
0
اگه راه قانونی است به عنوان نیروی خدماتی از ما استفاده کنید پدرم هم جانباز است
captcha