کد خبر: 1446328
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵

وقایع جنگ تحمیلی واقع‌بینانه به نسل جوان انتقال یابد

گروه سیاسی: جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه وقایع جنگ تحمیلی را باید به صورت واقعی به نسل جوان انتقال داد، افزود: دفاع مقدس متعلق به همه ملت است و جشن بزرگ ملی و مذهبی ما به شمار می‌آید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محسن کریمی، جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان مرکزی امروز، 12 شهریور در دومین نشست ستاد هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در استانداری مرکزی برگزار شد، گفت: دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ کشور جمهوری اسلامی ایران است.

وی اظهار کرد: این حادثه گنجی است که درس‌ها و آموزه‌های نابی برای آیندگان دارد؛ لذا اگر تلاش کنیم می‌توانیم بهترین مبانی الگویی را از آن استخراج کرده و در اختیار آن افرادی که این جنگ را از نزدیک لمس نکردند قرار داد.

کریمی با بیان اینکه دفاع مقدس مملو از ارزش‌های مادی و معنوی است که آثار و برکات آن در طول تاریخ ماندگار است، افزود: امروز ملت ایران آسایش خود را مدیون خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازانی است که با صلابت در برابر دشمن ایستادگی کردند.

وی با اشاره به اینکه به‌واسطه این جنگ سفره‌ای از نعمات الهی گسترده شد که هنوز ملت ایران از آن استفاده می کنند؛ لیکن نباید اجازه دهیم که این حادثه عظیم به فراموشی سپرده شود و مورد تحریف قرار گیرد.

کریمی ادامه داد: وقایع این جنگ را باید به‌صورت واقعی به نسل جوان انتقال داد و برای آن‌ها بازگو شود؛ چراکه دفاع مقدس متعلق به همه ملت و جشن بزرگ ملی و مذهبی آن‌هاست.

وی با اشاره به اینکه برای این جشن بیش از 240 هزار نفر شهید و 650 هزار نفرجانباز تقدیم انقلاب اسلامی ایران شد، مطرح کرد: از این رو شایسته است که برای حفظ ارزش‌ها و برکات این رخداد تاریخی و انتقال آن به نسل‌های جوان از هیچگونه کوششی فروگذار نشود.

جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان با بیان اینکه امسال با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و با توجه به تجارب سال‌های گذشته بیش از 150 برنامه در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود، بیان کرد: تعدادی از این برنامه از سوی سپاه روح‌الله و به‌صورت استانی انجام می‌شود.

وی در ادامه برپایی نمایشگاه و برگزاری مراسم رژه را از جمله برنامه‌های تدوین شده به مناسبت این هفته دانست و افزود: در نمایشگاه امسال عملیات بیت‌المقدس بازسازی می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه استان مرکزی در دوران دفاع مقدس در پیروزی عملیات بیت‌المقدس نقش کلیدی داشت، یادآور شد: استقبال جوانان از بازسازی عملیات‌ها در مقایسه با کارهای دیگر بسیار بالاست و در سال‌های گذشته بیش از 100 هزار نفر از هر قشری و در گروه‌های سنی مختلف از این برنامه بازدید کردند.

captcha