به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری 15 شهریورماه در آئین تجلیل از دستاندرکاران، عوامل و فعالان برگزار کننده بیستمین و بیست و یکمین دوره طرح «تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی» در چهارمحال و بختیاری دستاندرکاران و مجریان را نقشآفرینان اصلی در اجرای موفق طرح تقویت مبانی اعتقادی دانست.
وی با بیان اینکه تحول و دگرگونی در اجرای برنامه طرح تقویت باید توسط دستاندرکاران صورت گیرد، دغدغهها و مطالبات خود نسبت به کمیت و کیفیت اجرای طرح را یادآور شد.
کیفیت همراستای کمیت در طرح مبانی اعتقادی ارتقا مییابد
حجتالاسلام نکونام نقش نماینده ولی فقیه در اجرای این طرح را یک نقش پشتیبانی و یاری رسان دانست و گفت: مجریان طرح باید با تلاش، همت و بیان نظرات و ایدههای خلاقانه خود هم زمینه حضور قشر خاکستری و غیر مذهبی را در این برنامهها فراهم کنند و هم در راستای افزایش کیفیت در کنار کمیت اقدام کنند.
وی با بیان اینکه طرح تقویت جایگاه و موقعیت خود را در استان پیدا کرده است، گفتمان سازی و ذهنیت سازی را هدف از اجرای این طرح دانست و گفت: خوشبختانه این مهم به نحو مطلوبی در استان محقق شده است.
حجتالاسلام نکونام با بیان اینکه برخی انتظار دارند این طرح بلافاصله پس از پایان، تأثیر خود را در جامعه بگذارد، اظهار کرد: نقاط ضعفی در اجرای این برنامه وجود دارد اما نه بزرگنمایی و نه غفلت راهکار رفع ضعفهای این طرح فرهنگی نیست.
به گفته وی این طرح بیش از ظرفیت و توان خود آثار و برکات در جامعه خواهد داشت که این آثار به مرور زمان در جامعه نمایان و علنی خواهد شد که گفتمان ساز شدن و ذهنیت سازی در بین خانوادهها، یکی از مهمترین آثار فعلی این طرح در جامعه است.
اثر بخشی کار فرهنگی به میزان جمعیت گره زده نشود
حجتالاسلام نکونام با بیان اینکه آثار فعالیتهای فرهنگی در جامعه با میزان جمعیت حضور یافته مشخص نخواهد شد، افزود: آثار فعالیتهای فرهنگی در جمعیت مشخص نمیشود بنابراین نباید اثر بخشی کار فرهنگی را به میزان جمعیت گره زد.
وی با اشاره به برخی تخریبها علیه طرح تقویت مبانی اعتقادی در استان، گفت: متاسفانه در همه جوامع و شرایط با بیمار دلان سیاسی مواجه هستیم که هر اقدام و فعالیتی را سیاسی تلقی میکنند و در همان راستا به تخریب و تشویش اذهان عمومی میپردازند.
حجتالاسلام نکونام طرح تقویت مبانی اعتقادی را تبیین کننده خط و مشی اصلی نظام و جایگاه ولایت فقیه دانست و اظهارکرد: در این برنامهها به جز تبیین شاخصها و معیارهای نظام اسلامی و مباحث معنوی و اخلاقی هیچ گونه مسائل و مباحث سیاسی مطرح نشده است.