کد خبر: 1447517
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱

آمادگی مردم برای پذیرش امام غائب از مهم‌ترین برنامه‌های تبلیغی امام رضا(ع) بود

گروه اجتماعی: مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه آمادگی مردم برای پذیرش امام غائب از مهم‌ترین برنامه‌های تبلیغی امام رضا(ع) بود، گفت: آن حضرت توحید را بدون ولایت اهل بیت(ع) ناقص می‌دانست.


حجت‌الاسلام سیدحسن سیدی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: امام رضا(ع) همواره سعی می‌کردند شاگردان بسیاری را تربیت و به نقاط مختلف کشورهای اسلامی بفرستد تا مردم از تعالیم دینی بی‌بهره نمانند و از طرف دیگر با ارتباط غیر‌مستقیم با امام معصوم آمادگی پذیرش امام غائب را پیدا کنند.



مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: این موضوع یعنی تربیت شاگردان به روش اهل بیت(ع) موجب خشم مأمون و حکومت بنی‌عباس شد، بنابرین سعی کردند با مهاجرت امام از مدینه به مرو و مقر حکومت بنی‌عباس ایشان را زیر‌نظر داشته باشند.



سیدی ادامه داد: این مسئله نه تنها امام را از مردم دور نکرده بلکه در طول این سفره جلوه‌های زیبایی از رابطه بین شیعیان و محبان اهل بیت(ع) به‌خصوص مردم ایران با امام رضا(ع) به‌وجود آمد که نمونه بارز آن را در شهر نیشابور می‌توان بیان کرد.



بدون پذیرش ولایت اهل بیت(ع) نمی‌توان به توحید راستین دست یافت



وی عنوان کرد: امام رضا(ع) در دوره‌ای امامت کردند که از مدتی قبل فرقه‌ها و مذاهب مختلفی شکل گرفته بودند و این موضوع وظایف امام را نسبت به تبیین اسلام راستین بیشتر از قبل می‌کرد و حکومت نیز با حمایت از این فرقه‌ها بر پیچیدگی شرایط امام رضا(ع) دامن می‌زد.



مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: امام رضا(ع) تلاش می‌کردند از هر فرصتی برای سخن با مردم و بیان اسلامی واقعی استفاده کنند و به‌ویژه از طریق خانواده و اصحاب شرایط پذیرش امام غایب فراهم کنند.



سیدی با اشاره به حدیث معروف سلسلةالذهب یادآور شد: امام در این حدیث امامت و ولایت اهل بیت(ع) را شرط توحید واقعی می‌دانستند چرا که بدون آن نمی‌توان به توحید راستین دست یافت.

captcha