کد خبر: 1447761
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۷

حضور پرچم سبز حرم رضوی در کردستان زمینه‌ساز اتحاد مسلمانان است

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت سنندج گفت: برافراشتن پرچم سبز حرم مطهر رضوی، سنندج را عطرآگین‌تر و وحدت و اتحاد بین مسلمانان اهل تسنن و تشییع را محکم‌تر از گذشته می‌کند.

ماموستا امین راستی، امام جمعه موقت سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: حضور سفیران رضوی عامل وحدت شیعه و سنی است.
وی در خصوص حضور خادمان بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع) در استان کردستان افزود: حضور خدام حرم مطهر رضوی به همراه پرچم متبرک رضوی مایه خیر و برکت برای مردم مسلمان منطقه است.
ماموستاراستی اعلام کرد: امام رضا (ع) یکی از اولیای بزرگ و مورد احترام اهل سنت است که به این مهم در آیات متعدد قرآن کریم اشاره شده است.
امام جمعه سنندج از خداوند متعال خواستارم که همه مسلمانان بتوانند پیرو راستین آن امام همام باشند، یاداور شد: مردم مسلمان اهل سنت کردستان به عنوان مریدان امام رضا(ع) این پرچم را مورد احترام بسیار قرار می‌دهند و امیدوارم برای مردم ما نیز مایه خیر و برکت باشد.
یادآور می شود، هفتمین دوره جشن‌های مردمی«زیرسایه خورشید» همزمان با دهه کرامت به همت تشکل‌های عضو شبکه جوانان رضوی در 200 شهر از سراسر کشور و 45 شهر از 12 کشور جهان در حال برگزاری است.

captcha