کد خبر: 1448493
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
در فرهنگسرای قرآن؛

اولین جلسه «سبک زندگی از دیدگاه امیرالمؤمنین(ع)» برپا شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین جلسه از سلسله نشست‌های انس با نهج‌البلاغه با موضوع «سبک زندگی از دیدگاه امیرالمؤمنین(ع)»، روز گذشته، ۱۷ شهریورماه در فرهنگ‌سرای قرآن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اولین جلسه از سلسله نشست‌های انس با نهج‌البلاغه با موضوع «سبک زندگی از دیدگاه امیرالمؤمنین(ع)» و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جعفر‌پور از اساتید دانشگاه و پژوهشگر نهج‌البلاغه روز گذشته، از ساعت 17 تا 19 با حضور بانوان و آقایان علاقه‌مند در فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

حجت‌الاسلام جعفر‌پور در اولین جلسه به مباحث مقدماتی در ارتباط با نیاز به خواندن نهج‌البلاغه و سبک زندگی دینی ـ اسلامی پرداخت و گفت: همه ما می‌دانیم که انسان الهی، انسانی است که برای سعادتمندی در زندگی احتیاج به نقشه راه دارد.

وی ادامه داد: همه ما هم می‌دانیم که زندگی خوب چیست و مشخصاتش چگونه است و سمت و سوی یک زندگی موفق نیز چگونه است.

خداوند از انسان به خودش، نزدیک‌تر، مهربان‌تر و آگاه‌تر است

جعفرپور با تأکید بر این که خداوند از انسان به خودش، نزدیک‌تر، مهربان‌تر و آگاه‌تر است، اظهار کرد: انسان الهی، نمی‌تواند بدون درک حضور حضرت حق، زندگش‌اش را تعریف کند لذا می‌داند که این نقشه راه را فقط پروردگار می‌داند و در اختیار انسان می‌گذارند و در حقیقت آن نقشه راه چیزی جز خواندن با تأمل، تدبر و تعقل آیات و پیروی کردن از آموزه‌های قرآن کریم نیست.

این استاد دانشگاه بیان کرد: برای فهم بهتر قرآن و برای فهم آن نقشه راه، هیچ کسی بهتر از حضرت ختمی مرتبت و ائمه هدی(ع) که در رأس آنها حضرت علی(ع) است، وجود ندارد.

این پژوهشگر نهج‌البلاغه افزود: در حقیقت ما باید با تمسک جستن به سیره و سخنان ائمه‌ اطهار(ع) و در رأس آن مولای متقیان حضرت علی(ع) و بهره‌مندی از نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در کنار قرآن، به نقشه راه درست هدایت شویم.

حضرت علی(ع) آموزه‌های قرآن را در نهج‌البلاغه شکافته است

وی اظهار کرد: حضرت امیرالمؤمنین(ع) مباحث قرآن و آموزه‌های قرآن را در نهج‌البلاغه برای ما شکافته است.

حجت‌الاسلام جعفر‌پور با اشاره به نکاتی درباره نظر افرادی غیر از شیعه و مسلمان و دانشمند و اهل‌قلم غربی از امام علی(ع)، ادامه داد: جرج جرداق، پژوهشگرمسیحی نهج‌البلاغه گفته است «من تا الان 200 بار نهج‌البلاغه را مطالعه کرده‌ام و هربار چیز تازه‌تری درباره آن بدست آورده‌ام.»

یادآور می‌شود، در جلسات دیگر این نشست به مباحث سبک زندگی از دیدگاه امام علی(ع) و شرح خطبه متقین پرداخته می‌شود. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 55765887 و یا تلفنخانه فرهنگسرا به شماره 3- 55775141 تماس بگیرند و از این جلسات که به طور رایگان برگزار می‌شود بهره‌مند شوند.

فرهنگ‌سرای قرآن در خیابان قزوین، نرسیده به میدان شمشیری، نبش خیابان شهید کاظمی واقع شده است.

captcha