کد خبر: 1448530
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۴
خزاعی:

سال‌های آینده جشنواره مقاومت را کامل‌تر برگزار می‌کنیم

گروه هنر: دبیر سیزدهمین جشنواره مقاومت گفت: این جشنواره گام‌های ابتدایی را در حال برداشتن است، اما در سال‌های بعد این قدم کامل‌تر برداشته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ، محمد خزاعی، دبیر سیزدهمین جشنواره مقاومت، در آئین رونمایی از پوسترهای جشنواره در سخنانی بیان کرد: تقدیر و تشکر می‌کنم از همه کسانی که در برگزاری این مراسم مرا کمک می‌کنند. با تلاش این دوستان است که جشنواره‌ای که امید بچه‌های انقلاب است به آرمان‌های خود نزدیک می‌شود. ما گام‌های اولیه را برمی‌داریم  و از سال‌های بعد مطمئنا تکمیل‌تر قدم برخواهیم داشت، چرا‌که جشنواره مقاومت جشنواره با اهمیتی است که از تمام رسانه‌های دنیا دنبال می‌شود، جشنواره مقاومت امید و دغدغه کسانی است که تفکر مقاومت دارند. این جشنواره امید فیلمسازهای آزادی بخش است که بر علیه صهیونیسم فعالیت می‌کنند، پس وظیفه ما از این به بعد سنگین‌تر می‌شود.

دبیر سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت گفت: از 60 مهمان خارجی دعوت کردیم  در این مراسم حاضر باشند می‌خواهیم فضای گفت‌وگو و بحث در جشنواره حاکم باشد. بخشی از جشنواره به کنفرانس افق نو اختصاص دارد و مهمانانی که برای این رویداد به ایران می‌آیند.

خزاعی گفت: شعار امسال برای ستاد برگزاری جشنواره،  این است که جشنواره برای همه مردم ایران برگزار می‌شود و همه ما بر اساس این شعار عمل می‌کنیم. جشنواره تقریبا در تمام نقاط ایران برگزار خواهد شد. در این زمینه عده‌ای از ما سؤال می‌کنند که چرا جشنواره با این ابعاد وسیع برگزار می‌شود؟ پاسخ ما این است که جشنواره کوچک و نهیف که به  اختتامیه و افتتاحیه منتهی شود را راحت می‌توان برگزار کرد اما مدیریت و برنامه‌ریزی جشنواره‌ای با این ابعاد تلاش و زحمت بزرگی می‌خواهد، لذا جشنواره امسال نه تنها در تهران بلکه در 1400 نقطه از کشور در شهرهایی نظیر ایلام، کردستان، سیستان و کرمان برگزار می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: تمام مساجد و حوزه‌های علمیه و همین‌طور به صورت خودجوش در پارک‌ها توسط دانشجوها مکان‌هایی است که در آن فیلم‌های جشنواره به نمایش در خواهد آمد.

captcha