حجتالاسلام محمدرضا عبدی، مدیر حوزه علمیه تکاب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به مؤلفههای تربیت قرآنی اظهار کرد: اساس تحقق این امر ترویج و اشاعه انس و همنشینی با کلام وحی بین فرزندان است و والدین در این مهم نقش مهمی بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه هدف از تربیت قرآنی رسیدن به کمال و انجام عمل صالح است، افزود: اگر در خانودهای والدین با خدا و قرآن مأنوس شوند فرزندان نیز مانند آنها به سوی زندگی قرآنی و اسلامی پیش میروند.
عبدی اضافه کرد: اولین حق برگردن پدر و مادر ایناست که فرزندان را بر اساس مفاهیم عالیه انسانی که جانمایه آن در کلام الهی تجلی یافته است، تربیت کنند، برای آنها نام نیک انتخاب کنند و اگر چنین شود افراد خانواده سالم تربیت میشوند.
وی گفت: از آنجایی که خانواده را افراد و جامعه را خانواده تشکیل میدهد، پس جامعه سالم و قرآنی در گرو خانواده سالم و قرآنی است.
عبدی یادآور شد: با توجه به اینکه در احادیث معصومین(ع) نیز بسیار به امر تربیت قرآنی اشاره شده میتوان گفت که زندگی انسان با قرآن متحول و فکر و اندیشه انسان بالا رفته سبب زندگی سالم افراد جامعه میشود.
مدیر حوزه علمیه تکاب با اشاره بر اینکه تربیت با قرآن کریم با سایر کتابهای آسمانی تفاوت دارد، گفت: کسی که با قرآن تربیت شده خود را برای زندگی پس از مرگ آمده کرده و از تجملات دنیا چشمپوشی میکند، از این رو تقوا و مطیع بودن در برابر دستورات الهی از جمله آثار و برکات تربیت قرآنی است.