کد خبر: 1448914
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰
حجت‌الاسلام ذبیحی:

مدیریت جهادی در سایه تفکر بسیجی تحقق پیدا می‌کند

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: مدیریت جهادی در سایه تفکر بسیجی و حرکت‌های منسجم در این زمینه به ثمر می نشیند و می‌توان از ثمرات آن بهره گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمد ذبیحی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در  سپاه روح‌الله استان مرکزی امروز چهارشنبه، 19 شهریورماه در مراسم تودیع و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاوت بسیج خنداب، گفت: مدیریت جهادی در سایه تفکر بسیجی و حرکت‌های منسجم در این زمینه به ثمر می‌نشیند و می‌توان از ثمرات آن بهره گرفت.

وی اظهار کرد: همه باید در شکوفایی فرهنگ اصیل اسلامی دخالت کنیم چراکه فرهنگ نیاز به مدیت نبوی و علوی دارد، همانطور که انبیای الهی و ائمه معصومین(ع) برای اصلاح فرهنگ و اعتقادات افراد جامعه مأمور بودند مدیران فرهنگی امروز نیز خودشان را خادم کل افراد جامعه بدانند و برای آنان ارزش‌های الهی و اعتقاد دینی ملاک عمل باشد نه خواسته و امیال حزبی و جناحی.

وی اظهار کرد: بسیجیان به‌عنوان سربازان ولایت برای صیانت از مرزهای فرهنگی کشور تمامی توان و وقدرت خویش را به کار می‌گیرند و در این عرصه همگام با دولتمردان نظام اسلامی با روحیه و تفکر بسیجی وارد میدان می‌شوند.

ذبیحی گفت: تجربه نشان داده که حضور بسیج در تمامی عرصه‌ها مایه خیر و برکت برای نظام بوده و در عرصه فرهنگ و هنر نیز این حضورر منشأ بسیاری از برکات است چراکه ظرفیت‌های فراوان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در این مجموععه وجود دارد که در خدمت نظام و ولایت است.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه ایران اسلامی مرکز اصلی گسترش دین اسلام و مذهب تشیع در تمامی جهان است، بیان کرد: امروز نماد عزت و قدرت جمهوری اسلامی ایران به پیروی از دین مبین اسلام و مذهب تشیع واقع شده است.

یادآور می‌شود، در این مراسم، حجت‌الاسلام ستوده به‌عنوان مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خنداب معرفی و از زحمات حجت‌الاسلام ملک قدردانی شد.

captcha