کد خبر: 1449364
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳

۴ مؤسسه قرآنی در زنجان مجوز فعالیت دریافت کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه هفت مؤسسه قرآنی در زنجان اقدام به أخذ مجوز فعالیت کرده بودند، گفت: از این میان چهار مؤسسه موفق به أخذ موافقت اصولی فعالیت در حوزه قرآن و عترت شده‌اند.

نورالله صفی‌لو، کارشناس قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به اینکه با تغییرات اعمال‌شده از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ‌80 درصد مراحل صدور مجوز فعالیت مؤسسات قرآنی در خود استان‌ها انجام می‌شود، گفت: به دلیل طولانی شدن مراحل صدور مجوز فعالیت مؤسسات قرآنی، این فرآیند زمان زیادی را به خود اختصاص می‌داد و با این اقدام وزارت ارشاد، نتایج مطلوبی نصیب مؤسسات خواهد شد.

وی افزود: در گذشته از تاریخ اقدام تا صدور پروانه فعالیت مؤسسات قرآنی، حداکثر شش ماه به طول می‌انجامید اما امروز با سپردن اختیاراتی در این رابطه به استان‌ها، مراحل کوتاه‌تر شده است.

کارشناس قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان اظهار کرد: بر همین اساس با ارسال مدارک و انجام مصاحبه‌هایی از مدیران مسئول هفت مؤسسه قرآنی زنجان، تقاضای صدور مجوز فعالیت و تأییدیه ادامه فعالیت در این مراکز قرآنی در ماه‌های گذشته انجام شده است.

صفی‌لو با تأکید بر اینکه چهار مؤسسه موفق به أخذ موافقت اصولی فعالیت در حوزه قرآن و عترت شده‌اند، تصریح کرد: این مؤسسات در حال حاضر در انتظار صدور پروانه فعالیت 2 ساله هستند.

وی اظهار کرد: مؤسسات قرآنی حافظان قرآن (نورالمبین) در زنجان، کوثر شریف‌آباد ابهر، نورالجنان در زنجان و شکوفه‌های بهشتی در زنجان، مجوز فعالیت دو ساله را دریافت کرده و پس از دو سال نیز می‌توانند برای تمدید مجوز خود اقدام کنند.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: سه مؤسسه‌ای که موفق به أخذ مجوز فعالیت نشده‌اند، می‌توانند با تکمیل نقاط ضعف، در آینده اقدام به اخذ مجوز کنند.

captcha