کد خبر: 1449417
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲
رضوانی خبر داد:

انتشار ۱۱۹ عنوان کتاب توسط بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی

گروه ادب: مدیر اداره نشر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از انتشار ۱۱۹ عنوان کتاب توسط این بنیاد خبر داد.

محمدسعید رضوانی، مدیر اداره نشر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به کتاب‌های منتشر شده در سال جاری گفت: بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از ابتدای امسال تاکنون 71 عنوان کتاب با شمارگان 115 هزار و 500 نسخه منتشر کرده که در ردیف کتاب‌های چاپ اول قرار داشتند.

وی افزود: این انتشارات امسال همچنین 48 عنوان شامل 56 جلد با شمارگان 64 هزار نسخه را به زیر چاپ برد که برای چندمین بار به چاپ رسیدند و از جمله آنها می‌توان به «دروس اصول فقه شیعه: تقریرات درس حضرت آیت‌الله سیدمحمدمهدی موسوی‌ خلخالی»، «فیض‌الحرمین فی شرح منظومه الثقلین»، «تاریخ الخلفا»، «پرتوی از هدایت قرآن»، «جلوه‌های اخلاق در نیایش امام سجاد(ع)»، «درآمدی بر کتابخانه‌های ابن شهر آشوب» و «نیایش؛ جلوه‌های قرآنی در مناجات ادبی» اشاره کرد.

رضوانی با بیان اینکه 20 عنوان کتاب در این انتشارات در نوبت نشر هستند، ادامه داد: این انتشارات کتاب‌های در دست نشر بسیاری دارد اما 20 عنوان از آنها از اداره کتاب وزارت ارشاد مجوز نشر گرفته‌اند و در حال حاضر در انتظار چاپ به سر می‌برند که «موسوعات حدیث نبوی» شامل دو مجلد، «آسیب‌شناسی کارگزاران مردم از دیدگاه امام علی(ع)»، «تدبیر سیاست امام رضا(ع) در برابر مأمون»، «بررسی نظریه پیدایش شیعه» و «فردوس‌التواریخ» از جمله آنهاست.

گفتنی است، براساس اعلام مؤسسه خانه کتاب استان خراسان رضوی در سال جاری، 703 عنوان کتاب منتشر کرده است که شمارگان کل آن 3 میلیون و 754 هزار و 430 نسخه بوده و در سال 1392 نیز1171 عنوان کتاب با شمارگان کل 5 میلیون و 373 هزار و 302 منتشر شده است. این آمار نشان از رشد منفی 40 درصدی تولید کتاب این استان در سال جاری دارد.

captcha