کد خبر: 1449532
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱
در بخش شکوفه‌ها؛

نمایندگان استان مرکزی به مرحله سراسری مسابقات قرآن اوقاف راه یافتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی از راهیابی هشت نماینده استان به مرحله سراسری سی‌ و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن در بخش شکوفه‌ها خبر داد.

حجت‌الاسلام اصغر سلطانی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: سی‌ و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش شکوفه‌ها از روز گذشته، 22 شهریورماه در مجتمع فرهنگی - تفریحی دشت بهشت محمد شهر کرج استان البرز با حضور نمایندگان سراسرکشور آغاز شده است.

وی بیان کرد: مرحله سراسری این دوره از مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان در قالب رشته‌های حفظ کل، حفظ 20 جزء، ترتیل، قرائت و اذان از 22 تا 27 شهریورماه جاری در استان البرز برگزار می‌شود.

سلطانی از حضور هشت نماینده استان در این مرحله از مسابقات خبر داد و اظهار کرد: مرحله شهرستانی و استانی این دوره از مسابقات با هدف رشد، تعالی و کسب معرفت دینی و همچنین، افزایش انس با قرآن در بین نوجوانان و جوانان در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری در سطح استان برگزار شد که نفرات برتر با کسب حداکثر امیتاز معرفی و به مرحله کشوری راه یافتند.

معاون فرهنگی - اجتماعی اداره‌کل اوقاف استان مرکزی افزود: در بخش آقایان، علیرضا طالبی در رشته حفظ کل، محمد محمدی در رشته قرائت، محمدعلی وکیلی در رشته حفظ 20 جزء و مسعود شریفی در رشته ترتیل از استان مرکزی به مرحله کشوری این دوره از مسابقات راه یافتند.

وی ادامه داد: مسابقات بخش آقایان از روز گذشته، 22 شهریورماه با حضور نمایندگان سراسر کشور آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام سلطانی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: رقابت بخش بانوان نیز از 25 تا 27 شهریورماه جاری در همین محل برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف استان در پایان یادآور شد: عطیه بغدادی در رشته حفظ کل، زهرا خان‌محمدی در رشته قرائت، زهرا لنجابی در رشته حفظ 20 جزء و زینب خواجه‌علی در رشته ترتیل نمایندگان استان مرکزی در بخش بانوان این دوره از مسابقات شرکت کردند.

captcha