کد خبر: 1449855
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
مدرس حوزه علمیه خواهران زنجان:

بانوان، قدرت‌های اصلی جامعه در مبارزه نرم هستند

گروه سیاسی: گؤزلیان در نخستین یادواره بانوان مجاهد استان زنجان گفت: روزگاری وظیفه مردان حضور در جبهه‎ها و وظیفه زنان آماده کردن همسران خود برای ایثارگری بود اما در حال حاضر جنگ نرم در جامعه وجود دارد که زنان در این زمینه بیشترین مسئولیت را دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، معصومه گؤزلیان، مدرس حوزه علمیه خواهران زنجان عصر دیروز، 22 شهریورماه در نخستین یادواره بانوان مجاهد استان با عنوان همایش «لشگر فرشتگان»، گفت: حق و باطل گاهی اوقات ممزوج است و به بیان رهبر معظم انقلاب، شناخت حق در زمان فتنه همچون شناخت راه در هوای مه‌آلود است لذا یکی از رسالت‎های انسان شناخت حق است که اگر حق را بشناسد اهل حق را نیز شناخته است.

وی اظهار کرد: برای شناخت بصیرت باید بدانیم شمری که سر امام حسین(ع) را برید از فرماندهان جنگ صفین بود و به قدری دچار بی‌بصیرتی شد که دست به چنین اقدامی در قیام عاشورا زد.

مدرس حوزه علمیه خواهران زنجان با بیان اینکه همرنگ جماعت شدن امری صحیح نیست و باید راه مناسب را شناخت، اظهار کرد: اگر امام حسین(ع) همرنگ جماعت می‎شد، قیام عاشورا به پا نشده و حق شناخته نمی‌شد و همیشه کثرت یک باور، دلیل بر حق بودن آن نیست.

گؤزلیان با اشاره به اینکه دو نوع مدیریت حق و باطل جهان را اداره می‎کند و مدیریت حق هنوز اتفاق نیافتاده است، عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران با ایجاد شرایط پذیرش حق، شرایط ظهور را مهیا خواهد کرد، زیرا همه آگاهیم که مدیریت حق تنها زمان ظهور حضرت مهدی(عج) اتفاق می‎افتد.

شبهه‌افکنی در دین یکی از ابزارهای دشمنان در تفرقه‌افکنی است

وی بیان کرد: جهان هم‎اکنون دارای هفت میلیارد جمعیت است و از این میان 21 درصد یعنی یک نفر به ازای هر پنج نفر مسلمان هستند و به عبارت دیگر 1200 میلیون نفر مسلمان که بیشترین آمار را در میان ادیان دارد. همچنین، از این رقم یک چهارم آن یعنی 300 میلیون نفر شیعه است و منجی در میان این شیعه ظهور می‎کند که در اقلیت قرار دارد اما باید توجه داشته باشیم که چقدر شیعه‎ایم و آماده ظهور منجی هستیم.

مسئول واحد خواهران حسینیه اعظم زنجان اذعان کرد: در روزگاری وظیفه مردان حضور در جبهه‎ها و وظیفه زنان آماده کردن همسران خود برای ایثارگری و جنگ سخت بود اما درحال حاضر جنگ نرم در جامعه وجود دارد که زنان در این زمینه بیشترین مسئولیت را دارند زیرا قدرت نرم جامعه، زنان هستند.

وی ادامه داد: دشمن به خوبی متوجه شده است که اگر بخواهد با شیعه و مسلمانان مبارزه کند باید با زنان آن‌ها به مبارزه برخیزد و لذا زن را وارد دو مبارزه زن با زن در دلربایی از مردان و زن با مرد در مرد شدن کرده است که در هر دو مبارزه زن شکست خورده و خانواده دچار تزلزل می‎شود.

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه شبهه‌افکنی در دین یکی از ابزارهای دشمنان در تفرقه‌افکنی است، تصریح کرد: باطل در مقابل انسان نیست بلکه در مقابل خداوند قرار داشته و او را مظلوم قرار می‌دهد لذا رسالت انسان شناخت حق از باطل و همراه نشدن با باطل است.

مسئول واحد خواهران حسینیه اعظم زنجان در پایان با اشاره به سخنان آیت‎الله‌العظمی جوادی آملی در مورد ظهور، عنوان کرد: «ظهور در جمجمه‎هاست و نه در جمعه» جامعه در جاهلیت است و لذا باید بکوشیم خود و جامعه را از جاهلیت دور کرده و اذهان را آماده پذیرش ظهور منجی کنیم.

captcha