کد خبر: 1450143
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱

اجرای برنامه‌های متنوع دفاع مقدس ادای دین به مقام شهدا و ایثارگران است

گروه سیاسی: مدیرکل زندان‌های کردستان با تأکید بر برگزاری هرچه باشکوه‌تر ویژه برنامه‌های هفته دفاع مقدس در زندان‌ها گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی ا‌ست تا با ارائه برنامه‌های متنوع، دین خود را به شهدا، ایثارگران و انقلاب ادا کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اسدالله گرجی‌زاده، مدیرکل زندان‌های کردستان در نشست تبیین برنامه‌های هفته دفاع مقدس با بیان اینکه هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی ا‌ست تا با ارائه برنامه‌های متنوع، دین خود را به شهدا، ایثارگران و انقلاب ادا کنیم، اظهار کرد: همه می‌دانیم که عزت و سربلندی مردم ایران مرهون ایثار‌گری‌ها و از خودگذشتگی شهدا، جانبازان و ایثارگران است.

وی افزود: امسال ما با حساسیت بیشتری به استقبال از هفته دفاع مقدس رفته و نسبت به اجرای برنامه‌های مختلف اقدام خواهیم کرد و هر آنچه را که در توان داشته باشیم بکار خواهیم گرفت تا بهترین و باشکوه‌ترین برنامه‌ها را در سطح استان داشته باشیم.

گرجی‌زاده با اشاره به اینکه دشمن متجاوز و هم‌پیمانانش با تمام تجهیزات و توان به کشور عزیزمان هجوم آوردند، بیان کرد: 8 سال دفاع مقدس به خوبی نشان داد که در جنگ تنها تجهیزات و امکانات کارساز نیست بلکه از همه مهمتر، این معنویت جوانان جمهوری اسلامی ایران بود که باعث پیروزی کشور شد.

وی گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران را کاری ارزشمند دانست و یادآور شد: امروز باید همه کسانی که در صحنه‌های نبرد و پشت جبهه‌ها در طول هشت سال دفاع مقدس نقش آفرینی کرده‌اند، مورد توجه قرار بگیرند.

captcha