کد خبر: 1450147
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷

تقدم احترام به قرآن بر اعتقاد به این کتاب آسمانی مسئله‌ای که جای تأمل دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام‌جمعه خوسف با اشاره به اینکه امروزه احترام به قرآن بر اعتقاد به این کتاب آسمانی حاکم شده است، گفت: اکتفا به خواندن قرآن پائین‌ترین مرتبه‌ای است که می‌‌توان از آن بهره برد.


حجت‌الاسلام علیرضا حسینی، امام‌جمعه خوسف در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، درباره این موضوع که قناعت به قرائت و حفظ قرآن مهم‌ترین آسیب در جامعه قرآنی است، گفت: یکی از آسیب‌های موجود در حوزه قرآن این است که تصور ما از این کتاب آسمانی فقط در داشتن و خواندن خلاصه می‌شود.



وی با بیان اینکه نَفس داشتن قرآن انسان را از بلاها حفظ می‌کند و این خود عاملی شده که مردم به آن بسنده کرده و از معنا و مفهوم آن غافل شوند، بیان کرد: اکتفا به خواندن قرآن پایین‌ترین مرتبه‌ای است که می‌‌توان از آن بهره برد.



قرآن برای هر کاری، راهی قرار داده است



امام‌جمعه خوسف با اشاره به اینکه آغاز بسیاری از مراسمات با خواندن قرآن و به‌دست گرفتن این کتاب آسمانی شروع می‌شود، گفت: آن کسانی که فعلا در جامعه ما از این کتاب آسمانی بهره می‌گیرند اهل قبور و مرده‌ها هستند در حالی که قرآن کتابی برای سبک زندگی و راهی برای بهتر زیستن است.



حسینی با بیان اینکه قرآن برای هر کاری، راهی قرار داده است، از حضور کمرنگ قرآن در زندگی‌های امروزی اظهار تأسف کرد و افزود: زندگی‌های خود را به قرآن عادت نداده‌ایم تا هرکجا مسئله و یا مشکلی برایمان ایجاد شد راه‌حل را از آن بجوییم.



وی با اشاره به اینکه اعتقاد به قرآن باید از خانواده‌ها آغاز و در سایر نهادهای آموزشی تکمیل شود، اظهار کرد: نگرش سطحی به قرآن و عدم توجه به مفاهیم و تفسیر قرآن با اقدامات جامعه و برنامه‌ریزی شده و بیان اعجازهای علمی ـ ادبی قرآن فراهم می‌شود.



امام‌جمعه خوسف با تأکید بر اینکه رسانه و هنر در کنار هم می‌توانند عاملی در پویایی اندیشه‌های قرآنی باشند، یادآور شد: تهیه فیلم، سریال‌هایی با مضامین قرآنی خود می‌تواند راهکاری باشد که رسانه ملی در احیای قرآن مدنظر قرار دهد.

captcha