کد خبر: 1450742
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹

حقیقت وجودی تشیع پاسخگویی به نیازهای معنوی است

گروه اندیشه: کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: حقیقت وجودی مکتب تشیع ارائه و معرفی اسلام ناب محمدی(ص) برای پاسخ‌گوی به تمامی نیازهای بشری است که ریشه در فطرت الهی و وحیانی انسان دارد.

اسماعیل سفری، کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: اگر معارف نابی که در آیات قرآن و روایات نهفته است به قشر جوان معرفی شود پاسخگوی نیازهای معنوی جوانان می‌شود و آنان را از بیراهه رفتن و پیوستن به عرفان‌های کاذب نوظهور حفظ  می‌کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تشیع رنگ و ریشه ایرانی دارد؟ توضیح داد: اگر به این مسئله بادید یک شبهه نگاه کنیم، قطعاً فرضیه‌ای است غیر مستند و ضعیف که دلیلی بر اثبات آن نمی‌توان یافت.

سفری ادامه داد: این فرضیه نادرست زاییده فکر دشمنان اسلام است که به این وسیله در صدد این هستند که بگویند تشیع در اسلام جایگاهی ندارد و صرفاً یک نوع گرایش ایرانی و ساخته و پرداخته ایرانیان است که هیچ‌گونه صبغه اسلامی ندارد، درحالی‌که حقیقت وجودی تشیع یک چیز است و آن ارائه و معرفی اسلام ناب محمدی(ص) که پاسخ‌گوی تمامی نیازهای بشر در طول زندگی اوست.

کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی افزود: تشیع اختصاص به ایرانیان ندارد و یک مذهب فراگیر و جهانی است که در سراسر دنیا پیروان خود را دارد و روزبه‌روز بر تعداد آنان افزوده می‌شود.

سفری بیان کرد: پیدایش تشیع در زمان پیامبر اکرم(ص) اتفاق افتاده است و به پیروان حضرت علی‌(ع) شیعه می‌گفتند و تا آن زمان به جز سلمان فارسی هنوز هیچ ایرانی مسلمان نشده بود و به نوعی می‌توان او را پیشگام تشیع در زمان پیامبر(ص) دانست.

وی اظهار کرد: تشیع بعد از وفات پیامبر(ص) توسط گروهی از مسلمانان به برخی از شهرهای ایران آمد و چندین دهه طول کشید تا به مرحله پذیرش حداکثری توسط ایرانیان رسید.

کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: خیزش مکتب تشیع غیر از دوران قبلی، با ظهور حکومت صفویه در منطقه آذربایجان، رونق گرفت و ضمن رشد کافی و تثبیت در این دوران به اوج مقبولیت و پذیرش خود رسید و پس از ترویج و توسعه فرهنگ ناب اسلامی در سراسر ایران گسترش یافت و به‌عنوان مذهب رسمی کشور انتخاب شد.

captcha