کد خبر: 1450985
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸
همزمان با هفته دفاع مقدس؛

یادواره شهدای اصناف تفرش برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی بسیج مقاومت ناحیه تفرش از برگزاری یادواره شهدای اصناف در این شهرستان خبر داد.

حسین محمودیان، مسئول روابط عمومی بسیج مقاومت ناحیه تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، یادواره شهدای اصناف در این شهرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه یادواره شهدای اصناف به همت بسیج اصناف و با همکاری اداره بنیاد شهید و امورایثارگران و اداره حفظ آثار بسیج شهرستان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مراسم سوم مهرماه سال‌ جاری در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.

محودیان به برگزاری یادواره شهدای روستای وسمق به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و با همکاری اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و حوزه بسیج شهید بهشتی را از دیگر برنامه‌ها بر شمرد و بیان کرد: زمان برگزاری این مراسم هفتم مهرماه در پایگاه امام رضا(ع) روستای وسمق است.

وی در ادامه به برگزاری مراسم شعر و خاطره‌نویسی و همچنین، برپایی نمایشگاه عکس و فیلم با موضوع دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها از سوی اداره آموزش و پرورش در تمامی مدارس شهرستان صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول در پایان نقل خاطره‌گویی از سوی رزمندگان 8 سال دفاع مقدس و ماردران شهدای معظم در تعدادی از مدارس و مساجد شهرستان، برگزاری مسابقات قرآنی، برگزاری مانور فرهنگی بانوان، برگزاری مسابقات ورزشی و دیدار از خانواده شهدا را نیز از برنامه‌های پیش‌بینی شده به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد.

captcha