کد خبر: 1451587
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

برگزاری ۸۰۶ ویژه‌برنامه هفته دفاع مقدس در کردستان

گروه سیاسی: فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از برگزاری ۸۰۶ ویژه‌برنامه هفته دفاع مقدس در این استان خبر داد.

محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، به برگزاری 806 برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در این استان اشاره و اظهار کرد: 45 یادواره شهدا نیز در این هفته در استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس از روز دوشنبه، 31 شهریورماه با شعار «رزمندگان، نیروهای مسلح، صلابت و اقتدار»، افزود: در این روز مانند سالیان گذشته رژه نیروهای مسلح را خواهیم داشت که آن‌ها تجهیزات، امکانات و آخرین آمادگی‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

رجبی عنوان کرد: شعار دومین روز از هفته دفاع مقدس «سربازان، جوانان و علم و فناوری» است که در این روز نیز زنگ مقاومت در مدارس استان به صدا درخواهد آمد.

وی اعلام کرد: سومین روز از هفته دفاع مقدس به نام «دفاع همه جانبه، بصیرت، مدیریت جهادی» و چهارمین روز از این هفته نیز به نام «شهیدان، ایثارگران، زنان اسوه مقاومت و ایثار» نام‌گذاری شده که برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت پدافند غیرعامل و غبارروبی مزار شهدا از جمله برنامه‌های این دو روز خواهد بود.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان نام‌گذاری پنجمین روز از هفته دفاع مقدس را به نام «ولایت فرهنگی، اسلامی، خانواده، معنویت و سلامت» عنوان کرد و افزود: در این روز پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت نکوداشت هفته دفاع مقدس در استان انجام می‌شود.

وی نام‌گذاری روز شنبه، پنچم مهرماه سال جاری را به نام روز نکوداشت «فرماندهان، جهادگران و پیشکسوتان» عنوان کرد و افزود: آخرین روز از این هفته به نام روز «عزت، پایداری، وحدت ملی و استکبارستیزی» نامگذاری شده که طی این دو روز نیز برنامه‌های متنوعی در استان اجرا می‌شود.

رجبی به افتتاح چندین پروژه محرومیت‌زدایی در نقاط محروم استان در هفته دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: انجام خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستاها و مناطق محروم، اکران فیلم‌های مقاومت، رونمایی از سه جلد کتاب تازه تألیف شده توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گردهمایی پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت در طول هفته دفاع مقدس در استان انجام خواهد شد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان عنوان کرد: همچنین، امسال 80 هزار زائر راهیان نور از سراسر کشور از مناطق عملیاتی استان بازدید کرده‌اند.

وی در رابطه با شایعه حضور گروه‌های تکفیری در استان کردستان یادآور شد: مردم کردستان از تفکر تکفیری نفرت دارند و اجازه نخواهیم داد گروه‌های تکفیری در این استان عرض اندام کنند.

captcha