کد خبر: 1452169
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷

انتشار کتاب «تثبیت تمدن وحیانی» از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کتاب «تثبیت تمدن وحیانی» با موضوع تدبر در سیره حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) به همت مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآنی تدبر در قرآن و سیره مشهد در راستای توسعه فرهنگ اسلامی کتاب تثبیت تمدن وحیانی را منتشر و در اختیار مؤسسات قرآنی و مراکز دینی و مذهبی استان خراسان رضوی قرار داد.

گفتنی است، این کتاب با محوریت تدبر در سیره حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) توسط محمدحسین الهی‌زاده، تالیف و منتشر شده است.

کتاب در 320 صفحه و در دو بخش مجزا به بررسی سیره حضرت زهرا(س) و سیره حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) پرداخته و راه‌های شناخت این دو بزرگوار را معرفی کرده است.

در این کتاب به طور کامل به عصر نبوت و عصر امامت پرداخته و همه راه‌های استفاده از سیره بزرگان به زبانی ساده بیان شده است.

captcha