کد خبر: 1452187
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵
حجت‌الاسلام روحانی‌نیا:

حماسه دفاع مقدس ستون‎های نظام اسلامی را مستحکم کرد

گروه سیاسی: مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: جهاد و شهادت مردم با ایمان این سرزمین در جنگ تحمیلی ستون‌های نظام اسلامی را مستحکم کرد.

حجت‌الاسلام زین‌العابدین روحانی‎نیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: حماسه دفاع مقدس برکات و دستاوردهای  بسیاری را برای ملت ایران به ارمغان آورد و لازم است از این حماسه حفاظت و پاسداری شود.
وی با بیان اینکه جهاد و شهادت مردم با ایمان و مخلص این سرزمین در جنگ هشت ساله، ستون‌های نظام اسلامی را مستحکم کرد، گفت: بزرگداشت هفته دفاع مقدس نه به‌عنوان یک بزرگداشت صرف یادآوری خاطرات بلکه محملی برای بارور ساختن جریان و مرامی است که حالا دیگر شالوده اساسی نظام جمهوری اسامی ایران محسوب‌ می‎شود.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی خراسان شمالی اضافه کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنی است تا بتوانیم گوشه‌ای از سلحشوری‌ها و شهادت‌طلبی بهترین جوانان این مرز و بوم را به نسل حاضر معرفی کنیم و قدردانی بسیار اندکی از جانبازی‌های آن بزرگان رفته و جانبازان حاضر در صحنه داشته باشیم.
حجت‌الاسلام روحانی‌نیا گفت: هشت سال دفاع و مقاومت خستگی‌ناپذیر نظام اسلامی در برابر رژیم بعث، از بزرگترین حوادث تاریخی است که هرگز فراموش نخواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با بیان اینکه این جنگ، در جنگ تاریخی دو جبهه کفر و اسلام ریشه داشت، اضافه کرد: دوران باشکوه هشت سال دفاع مقدس نشان داد که می‌توان سالیان طولانی در برابر تمامی قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها ایستادگی کرد اما هیچ گاه در برابر ستمگران کمر خم نکرد.
وی در پایان سخنان خود با تأکید بر برگزاری هر چه بهتر برنامه‎های گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شهرستان‌های مختلف خراسان شمالی، تصریح کرد: حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، در واقع حفظ ارزش‌های انقلاب، امام خمینی(ره) و شهدای این سرزمین  است.

captcha