کد خبر: 1452243
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷
رئیس دانشگاه تبریز:

سیاست‌های کلی علم و فناوری تضمین‌کننده توسعه همه‌جانبه کشور است

گروه اجتماعی: سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، تضمین‌‎کننده توسعه همه‌جانبه کشور است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز امروز، 30 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی نارسایی‌ها در ساختار گذشته آموزش عالی کشور، پذیرش دانشجو بر اساس استعداد و علاقه و اهمیت دادن به علوم انسانی را از جمله نیازهای اصلی کشور دانست و اظهار کرد: دانشمندان کشورمان در رشته‎‌های علوم تجربی، فنی و پایه در بالاترین جایگاه‌‎ها و دانشگاه‌‎های جهان می‌‎درخشند، ولی در حوزه علوم انسانی جای کار بسیاری وجود دارد، لذا برای ارتقای جایگاه این علوم، جذب دانشجویان نخبه و علاقه‌‎مند ضروری است که این امر در سیاست‌های کلی مورد تأکید قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به اینکه ثروت امروز تنها محدود به مادیات و دارایی‎های فیزیکی نیست، افزود: برای پیشرفت علمی باید مالکیت‌های فکری از قبیل حق نشر، حق اختراع و... محترم داشته شود که کاربردی شدن «مالکیت فکری و معنوی و تکمیل زیرساخت‌ها و قوانین و مقررات مربوط» مندرج در ابلاغیه مقام معظم رهبری راهگشا است.

وی با اشاره به کارهای انجام شده در دانشگاه تبریز در رابطه با گسترش همکاری‌‎های بین‎المللی، حمایت از کرسی های آزاداندیشی، تعامل سازنده با بخش‎های غیردولتی که مورد تأکید معظم له در سال‌‎های اخیر نیز بوده، تصریح کرد: در حال حاضر بخشی از این سیاست‌‎ها در این دانشگاه به اجرا در می‌‎آید و با این ابلاغیه باید جدیت بیشتری دنبال شود.

پورمحمدی، مدیریت دانش و پژوهش و انسجام‎‏بخشی در سیاستگذاری‎های راهبردی را اساس کار دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برشمرد و گفت: اخیراً برنامه راهبردی این دانشگاه بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده که در راستای، سیاست‌های کلی «علم و فناوری» است.

captcha