کد خبر: 1452547
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
طی نشستی خبری؛

فعالیت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد تشریح می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: فعالیت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردا طی نشستی خبری با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حشمتی تشریح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد سه‌شنبه، یکم مهر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در این نشست خبری به ارائه گزارشی از بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که همزمان با ماه مبارک رمضان در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، می‌پردازد.
رونمایی از نشریه الکترونیک «گلستان قرآن»، رونمایی از آلبوم نشست‌های علمی بیست‌و‌دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و رونمایی از کتب نشست‌های علمی بیست‌ودومین نمایشگاه قرآن نیز از جمله بخش‌های این نشست خبری است.
همچنین، حجت‌الاسلام حشمتی در این نشست خبری به ارائه گزارشی از آخرین اخبار و روند برگزاری دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت سراسر کشور که چهارم مهرماه برگزار می‌شود، می‌پردازد.

captcha