کد خبر: 1452702
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶
حجت‌الاسلام طباطبایی بیان کرد:

جامعة‌‌القرآن با ۱۵ هزار مربی و ۷ هزار کارمند در انتظار اعتبارات

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرکل مؤسسه‌ جامعةالقرآن قم با اشاره به کمک‌های مردمی و نیکوکاران به راه‌اندازی شعب این مؤسسه، گفت: جامعة‌‌القرآن با ۱۵ هزار مربی و ۷ هزار کارمند در انتظار اعتبارات دولتی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی، رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر ضرورت حمایت‌های مالی دولت از مؤسسات قرآنی، گفت: توسعه شعب جامعةالقرآن نیازمند حمایت‌های دولتی است.

وی با اشاره به سفر اخیرش به اردبیل، ادامه داد: این مرکز بیشتر به واسطه کمک‌های مردمی شعب مختلفش را در سراسر کشور راه‌اندازی کرده‌ است. مردم به وظیفه خود واقف هستند وعمل می‌کنند ولی مسئولان باید قوی‌تر عمل کنند.

جامعةالقرآن بیش از 700 شعبه در سراسر کشور دارد

رئیس مؤسسه جامعةالقرآن تصریح کرد: اگر بتوانیم در هر سال 100 شعبه و 500 نفر را جذب فراگیری قرآن کنیم آن هنگام کار عظیمی انجام داده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه جامعةالقرآن جزو مؤسساتی است که بیشترین شعبه را در سراسر کشور دارد، افزود: اگر مؤسسات دیگر نیز فقط به شعبه خود بسنده نکنند و توسعه این امر در کل استان‌ها باشند، به سرعت می‌توانیم به تحقق منویات مقام معظم رهبری برسیم.

طباطبایی بیان کرد: مؤسسات جامعةالقرآن با شهریه‌ای که از قرآن‌آموزان اخذ می‌کند، اداره می‌شود اما هزینه ساخت و ساز و تعمیر و ... به واسطه کمک‌های مردمی اداره می‌شود و حال آنکه کمک‌های دولتی تاکنون حداقلی و ناچیز بوده است.

وی اظهار کرد: بودجه قرآنی همان ابتدای امر بین چند نهاد و ارگان دولتی پخش می‌شود و ما به ‌عنوان مؤسسه‌ای که 15 هزار مربی و هفت هزار کارمند دارد، چیزی از اعتبارات دولتی لمس نکرده‌ایم.

رئیس مؤسسه جامعةالقرآن با تأکید بر اینکه کار این مجموعه کار مردمی است، تصریح کرد: مؤسسات قرآنی که فعال هستند آیا نباید چیزی از این بودجه کلان قرآنی بهره داشته باشد؟ و حال آنکه این ظلم است، چون جامعةالقرآن که دارای بیش از 700 شعبه در سراسر کشور است.

طباطبایی بیان کرد: در برخی از شعبه‌ها به دلیل فضای آموزشی محدود و کمبود امکانات، افراد چندین ماه رزرو می‌شوند چنانکه در تهران 45 شعبه داریم ولی به دلیل کمبود فضای آموزشی و شعبه‌ها افراد در نوبت هستند.

وی یادآور شد: اصلاح قوانین دست و پاگیر مؤسسات و برطرف کردن چالش‌ها، راه‌ها را برای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور باز می‌کند.

خادم قران
|
-
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۴ - ۱۴:۲۲
0
0
نیازی به این همه شعبه وگرفتن اعتبار از دولت نیست اجازه بدهید فعالان وخادمان قران کار کنند در نزدیکی موسسه قرانی شعبه زدن به جز موازی کاری چیست هر استان کفایت میکند نه وجب هر فعال وخادم قران میتواند اعتبار از دولت بگیرداما این راه نیست موسسات غیر دولتی وغیر تجاری هستند این شیوه با کسب در امد ونام کارمند به جای خادم عجیب است
دوست قرآن
|
-
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۶ - ۰۱:۲۲
0
0
اصولا خواننده خبرها و فعالیت موسسات هستم ,اما خادم قرانی! هنوز متوجه این همه نگاه تند و شاید بی پایه شما که با الفاظ غیر قرانی فعالیت خالصانه همکارانتان را زیر سوال می برید نشدم .هر کاری روند خاص و اداری خود را بر طبق عرف جامعه دارد.من پیشنهاد می کنم در همه کارها به دیده خیر و خوب متوسل شوید که به لحاظ روحی نیز اثرات بهتری بر ذهن و عمل جمیع دوستداران قران خواهد داشت.
captcha