کد خبر: 1452754
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳
امام جمعه رودان؛

خانواده شهدا با صبر و استقامت نقش بسزایی در پیشبرد مقاصد جنگ داشتند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام تاجزاده عزت و سربلندی کنونی نظام اسلامی را مرهون مجاهدات‌ها و فداکاری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست و افزود: خانواده شهدا با صبر و استقامتی که در مقابل مصائب متحمل شدند، نقش بسزایی در پیشبرد مقاصد جنگ داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام سیدمهدی تاجزاد،  امام جمعه شهرستان رودان در آیین رژه حماسی روز گذشته، 31 شهریور با بیان اینکه هدایت و راهبری امام راحل (ره) در طول دفاع مقدس یاری‌گر رزمندگان اسلام بود، گفت: اگرچه امام(ره) در جنگ حضور فیزیکی نداشتند ولی شخصیت پرنفوذ و عرفانی امام در تمام دوران دفاع مقدس و حمایت معنوی ایشان یاری رسان رزمندگان در جهاد با جبهه کفر بود.
امام جمعه شهرستان رودان گفت: دشمنان ما اگر می‌خواهند به کشور ما تجاوز کنند دوران دفاع مقدس را به یاد آوردند و بدانند که پاسخی دندان‌شکن به آنها خواهیم داد.
وی عزت و سربلندی کنونی نظام اسلامی را مرهون مجاهدات‌ها و فداکاری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست و افزود: خانواده شهدا با صبر و استقامتی که در مقابل مصائب متحمل شدند، نقش بسزایی در پیشبرد مقاصد جنگ داشتند.
امام جمعه رودان هفته دفاع مقدس را فرصتی برای تجلیل از قهرمانان و همه کسانی دانست که در طول هشت سال جنگ تحمیلی با جان و مال خود از جبهه حق دفاع کردند و با بیان اینکه اگر سپاه و بسیجیان نبودند با این قدرت نمی توانستیم دفاع کنیم، بیان داشت: این بسیجیان بودند که حماسه‌های بزرگی آفریدند و در شهادت از دیگران سبقت گرفتند.
تاجزاد بار دیگر امنیت کنونی ایران اسلامی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اگر نیروهای آمریکایی امروز در خلیج فارس حضور دارند ولی ما احساس امنیت می‌کنیم و جرإت تجاوز به خاک ایران را ندارند به خاطر این است که مردم ما سابقه درخشانی چون دفاع مقدس را به یدک می کشند و کشته شدن و شهادت در راه خدا را افتخار می‌دانند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه رودان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «دفاع از اسلام به میهن اسلامی ختم نمی‌شود»، افزود: ما در همه عالم برای دفاع از اسلام حاضریم و هر جایی که مردم مسلمان حضور داشتند ما برای دفاع از حقوق آنان در مقابل جبهه کفر خواهیم ایستاد.
حجت‌الاسلام تاجزاد با اشاره به جنگ تمام عیار فرهنگی دشمنان و جامعه استکباری علیه نظام اسلامی، تصریح کرد: بسیجیان و مردم فهیم ما آنگونه که در دفاع مقدس حاضر شدند باید هوشمندانه و با بصیرت و قدرت در این جنگ نیز حاضر شوند.
وی یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری را مسائل فرهنگی برشمرد و گفت: باید با همان شور دوران دفاع مقدس در مقابل هجمه فرهنگی دشمن بایستیم و باردیگر چشمان جهانیان را با ایستادگی در مقابل توطئه فرهنگی دشمنان خیره کنیم.
به گزارش ایکنا، در این روز همچنین یگان‌های نظامی و انتظامی با صلابتی مثال زدنی با عبور از مقابل جایگاه، استحکام و قدرت سپاه اسلام را با رژه حماسی و نمایش ابزار و ادوات جنگی به نمایش گذاشتند.

captcha