کد خبر: 1453284
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱

آغاز اکران فیلم‌های جشنواره «فیلم مقاومت» در مدارس کردستان

گروه هنر: اکران فیلم‌های جشنواره «فیلم مقاومت»، همزمان با سراسر کشور امروز، یکم مهرماه در مدارس کردستان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، امروز، اول مهرماه در مدرسه پسرانه تیزهوشان سنندج آیین افتتاحیه جشنواره فیلم های مقاومت برگزار شد.
کیومرث کشاورز، مسئول بسیج دانش‌آموزی استان کردستان در این مراسم ضمن تبریک آغاز هفته دفاع مقدس، اظهار کرد:‌ دفاع مقدس یادآور فداکاری ها و جانفشانی های مردان و زنان راه پیکار بوده و هنوز هم هست.
وی با اشاره به اینکه 36 هزار دانش آموز در دوران جنگ هشت سال دفاع مقدس در ایران اسلامی به شهادت رسیدند، افزود: 415 نفر از این شهدای دانش آموز کردستانی بودند.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان کردستان عنوان کرد: یاد همه شهدای دانش آموز این استان از جمله شهید «یدالله محمدی» که به شهید فهمیده کردستان معروف است، گرامی باد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز شاهد افتتاحیه جشنواره فیلم مقاومت و آیین آغاز بهار تعلیم و تربیت هستیم، اعلام کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی نسل جدید با حماسه دفاع مقدس از طریق رسانه است.
مسئول بسیج دانش آموزی استان کردستان همچنین تبیین فرهنگ مقاومت بین جوانان و تشویق و ترغیب هنرمندان به انجام فعالیت‌های هنری در حوزه دفاع مقدس را از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد.
وی در پایان یادآور شد:‌ فیلم هایی توسط بسیج هنرمندان در اختیار سازمان بسیج دانش آموزی قرار گرفته که مدارس می‌توانند از این فیلم‌ها برای دانش‌آموزان خود در مدارس اکران کنند.
یادآورمی شود، در پایان این مراسم نیز یکی از فیلم‌های جشنواره برای دانش‌آموزان حاضر در سالن اکران شد.

captcha