
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سالار عرفانینسب، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان امروز، یکم مهرماه در آیین افتتاحیه جشنواره فیلم مقاومت در مدرسه پسرانه تیزهوشان سنندج، اظهار کرد: امسال آغاز سال تحصیلی برکت و مناسبت خاصی دارد و آن هم متقارن شدن آن با ایام سالگرد هفته دفاع مقدس است.
وی افزود: 31 شهریورماه آغاز مقاومت دلیرانه جوانان، زنان و مردان این سرزمین است که نگذاشتند رژیم بعث عراق به آمال و آروزهای خود در خاک ایران دست یابد.
عرفانینسب بیان کرد: شهدا رفتند تا ما زنده بمانیم و ما باید همیشه قدردان خون شهدا و جانفشانی های آنها باشیم.
وی خطاب به دانش آموزان عنوان کرد: در دوران جنگ 36 هزار دانش آموز نیمکت های مدرسه را ترک کردند و رفتند و شهید شدند تا شما امروز بتوانید در کمال آرامش و امنیت در مدارس تحصیل کنید.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: همچنین 5 هزار معلم نیز در این راه شهید شدند تا کشور از گزند دشمن مصون بماند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود اعلام کرد: امسال با هماهنگی میان سپاه و آموزش و پرورش، در طلیعه آغاز سال تحصیلی شاهد یک رویداد فرهنگی و اکران فیلم مقاومت در مدارس هستیم
عرفانینسب با اشاره به اینکه از راه های تاثیرگذار برای انتقال این فرهنگ، انتقال آن در قالب کارهای هنری از جمله فیلم مقاومت است، بیان کرد: یکی از رسالت های کنونی، انتقال فرهنگ ارزشمند ایثار و مقاومت به دانش آموزان و کسانی است که در دوران جنگ نبوده اند.
وی در پایان یادآور شد: باید همه دانش آموزان در کنار تحصیل علم و دانش، قدردان و قدرشناس گذشتگان خود و کسانی که این امنیت را برای آنها به ارمغان آوردند، باشند.