کد خبر: 1453343
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸

برگزاری ۸۰ ویژه‌برنامه هفته دفاع مقدس در پایگاه‎های بسیج خرمدره

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه خرمدره از برگزاری ۸۰ ویژه‌برنامه در پایگاه‎های مقاومت بسیج این شهرستان به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، سرهنگ‌ علی صادقی، فرمانده سپاه ناحیه خرمدره روز گذشته، اول مهرماه در جلسه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به ضرورت گرامیداشت باشکوه این ایام، عنوان کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای بزرگداشت یاد و خاطره دلیرمردانی است که جان خود را در طبق اخلاص نهاده و تقدیم انقلاب کردند.

وی با بیان اینکه به مناسبت هفته دفاع مقدس 80 برنامه در پایگاه‎های مقاومت بسیج شهرستان برگزار می‌شود، اظهار کرد: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و امام‌جمعه شهرستان، برگزاری رزمایش بیت‎المقدس و برگزاری یادواره شهدای کارگر از دیگر برنامه‎های اجرایی شهرستان در هفته دفاع مقدس است.

فرمانده سپاه ناحیه خرمدره با بیان اینکه به مناسبت هفته دفاع مقدس نشست‎های بصیرتی در پایگاه‎های مقاومت شهرستان برگزار می‌شود، اظهار کرد: رزمایش گردان‎های بیت‎المقدس نیز 10 و 11 مهر برگزار خواهد شد.

لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های شهرستان‌ها برای انجام فعالیت‌های فرهنگی

صادقی گفت: با پیوستن آمریکا در کنار شوروی به حامیان جنگ علیه ایران تجهیزات عراق دو برابر شد و به علت نوپا بودن انقلاب و تجهیزات کم جنگی در کشور، رژیم بعث توانست از 13 محور وارد کشور ما شود.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر فرهنگ، تصریح کرد: باید از ظرفیت‎های موجود شهرستان به بهترین نحو ممکن در راستای انجام فعالیت‌های فرهنگی بهره‎گیری شود.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت گروه تروریستی داعش در منطقه، بیان کرد: گروه داعش که از سال 2002 با جدایی از طالبان و النصرة تجدید قوا کرده بود، با استفاده از غفلت عراقی‌ها، موفق به اشغال 5 استان این کشور شد.

در ادامه این جلسه، افشار جعفری، معاون فرماندار خرمدره با بیان اینکه خودباوری و اعتماد به نفس از مهم‏ترین دستاوردهای جنگ بود، اظهار کرد: برای حفظ و تقویت این خودباوری و اعتماد به نفس باید در جامعه تلاش‏‌های لازم صورت گیرد که در این راستا انجام فعالیت‌های فرهنگی بیش از هر چیز مشکل‎گشا است.

وی با بیان اینکه شهرستان خرمدره 1200 رزمنده سرافراز را در خود جای داده است، عنوان کرد: متأسفانه برای این رزمندگان شناسنامه‌ای از توانایی‌ها در شهرستان وجود ندارد که باید سعی شود نسبت به شناسایی و بهره‎گیری از ظرفیت آن‌ها گام‎های اساسی برداشته شود.

معاون فرماندار خرمدره در پایان با بیان اینکه طی هشت سال دفاع مقدس جوانان زیادی جان عزیز خود را فدای اسلام کردند، تصریح کرد: تبیین دفاع مقدس برای نسل جدید از ضروریات است که در این راستا می‎توان از ظرفیت راویان دفاع مقدس و رزمندگان شهرستان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بهره‌گیری کرد.

captcha