کد خبر: 1453434
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶

نمایشگاه عکس و آثار دفاع مقدس در سمنان برپا شد

گروه اجتماعی: نمایشگاه عکس و آثار شهدای گرانقدر منتسب به شرکت گاز استان سمنان همزمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس با حضور مسئولان این شرکت افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدحسن سلامی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان امروز، دوم مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس در مراسم افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس شرکت گاز استان سمنان، با تبریک این هفته و گرامیداشت یاد شهدا، اظهار کرد: یادآوری سال‌های دفاع مقدس در ادارات فضای اداری را تا مدتها به نام و یاد شهیدان معطر می‌کند و به یادمان می‌آورد که کار و فعالیت ما باید برای رضای خدا باشد.

معاون سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان متذکر شد: اگر بخواهیم در مقابل استکبار جهانی بایستیم و عزت خود را حفظ کنیم، باید با یاد شهیدان و حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس را زنده نگه‌داریم.

مصطفی ادب، فرمانده پایگاه شهید اخلاقی شرکت گاز استان سمنان یاداور شد: 14 تن از کارکنان این شرکت از اعضای خانواده معزز شهدا هستند و این نمایشگاه آثار ارزشمندی از شهدای منتسب به کارکنان و عکسهایی از دوران دفاع مقدس هشت ساله رزمندگان دلیر سپاه اسلام را به نمایش گذاشته است.

یادآور می‌شود، همزمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس نمایشگاه عکس و آثار شهدای گرانقدر منتسب به شرکت گاز استان سمنان با حضور مسئولان این شرکت افتتاح شد.

captcha