کد خبر: 1453708
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
آیت‌الله شفیعی:

مطالعه و درس‌گیری از دایرةالمعارف دفاع مقدس ضروری است

گروه اجتماعی: منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دفاع مقدس دایرةالمعارفی برای همه محسوب می‌شود و همگان باید آن را مطالعه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت‌الله سیدعلی شفیعی، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم جشن نوسازی شبکه‌های ارتباطی تلفن همراه خوزستان که امروز، دوم مهر در آبادان برگزار شد، بر توجه و اهتمام همواره به عملیات دفاع مقدس و شکست حصر آبادان تأکید کرد و افزود: مردم آبادان مانند دیگر مردم استان بر ما حق و منت دارند و ما مدیون آن‌ها هستیم. آن زمان امام خمینی(ره) دستور دادند که حصر آبادان باید شکسته شود و درس‌های بسیاری در آن نهفته بود؛ در آن شرایط مردم با اعتقاد به روحانیت و رهبری توانستند به نتایج حسنه‌ای برسند.

وی دفاع مقدس را دایره‌المعارفی برای همه دانست و بر درس‌‌گیری و مطالعه بر آن تأکید کرد و افزود: ما امروز نمی‌توانیم حق مردم آبادان و خرمشهر در زمینه دفاع مقدس، شهدا و شهامت آن‌ها در این دوران را ادا کنیم.

همچنین وحید صدوقی، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران در این مراسم اظهار کرد: اعتقاد و ایمان مردم و رهبری منسجم امام(ره) و دل‌های متوسل موجب شد که ما در جنگ هشت ساله پیروز شویم.

وی افزود: مقرر شده تا پایان امسال بیش از پنج هزار سایت نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور راه‌اندازی شود، به عبارتی در هر ماه باید یک هزار سایت راه‌اندازی شود. به‌ همین منظور برای پروژه‌های نوسازی شبکه همراه اول منطقه جنوب استان 32 میلیارد تومان، برای پروژه G3 ،43 میلیارد تومان و برای پروژه‌های سوئچینگ و سایر موارد 42 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ شده است.

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا و رشادت‌های رزمندگان در عملیات هشت سال دفاع مقدس، گفت: اگرچه در آن زمان دشمن بعثی تجهیزات لازم و پیشرفته‌ای در اختیار داشت اما رزمندگان ما توانستند با توکل بر خدا، تکیه بر خود و هدایت‌های رهبر انقلاب این مقطع زمانی را با موفقیت پشت سر گذارند.

در ادامه این مراسم کریم آرمات، مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان گفت: پروژه‌های انجام شده در بخش مخابرات در شهرهای آبادان و خرمشهر در مقابل ارزش و اعتبار مردم این شهرها بسیار ناچیز است و ارزش این مردم بسیار بالاتر از این سرمایه‌گذاری‌ها است. مردم خرمشهر و آبادان به‌لحاظ حضور در هشت سال دفاع مقدس بر تک تک ایرانیان حق دارند و ما در حال حاضر در جایی قرار داریم که روزی پایگاه نیروهای اسلامی ایران مقابل دشمن بعثی بود.

وی با اشاره به اینکه به‌واسطه حماسه‌ها و از خودگذشتگی‌های این مردم، اکنون در آرامش به‌سر می‌بریم، گفت: اگر خدمتی از سوی مجموعه مخابرات استان و شرکت ارتباطات سیار ایران انجام شده شاید تحفه‌ای مقابل ارزش این مناطق باشد و هر آنچه که انجام می‌شود ادای تکلیف بوده و به آن می‌بالیم.

در ادامه این مراسم محمدسعید انصاری، منتخب آبادان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: توسعه ارتباطات رادیویی، اینترنتی و مخابراتی در کشور اقدام با ارزشی است و اقدامات انجام شده و پروژه‌ها به معنی خدمت و تلاش مجموعه شرکت مخابرات است.

وی همچنین از تلاش مسئولان شرکت مخابرات خوزستان برای راه‌اندازی نسل سوم و چهارم تلفن همراه در آبادان تقدیر و تشکر کرد.

captcha