کد خبر: 1453976
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۹

آذربایجان غربی قابلیت تبدیل شدن به قطب قرآنی کشور را دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی به سبب سابقه و قدمت طولانی در فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی توان تبدیل شدن به قطب قرآنی کشور را دارد که تحقق آن عزم و همت همگانی را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، هوشنگ عطاپور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار آذربایجان غربی روز پنجشنبه، سوم مهرماه در جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی استان، با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ قرآنی در بین مدیران دستگاه‌ها اظهار امیدواری کرد که جلسات و بحث‌ها با آیات و تفاسیر قرآنی آغاز شود.

وی ادامه داد: آذربایجان غربی قابلیت تبدیل شدن به قطب قرآنی کشور را دارد و برای تحقق این امر در جهت کسب برند فرهنگی برای استان از فعالیت‌های فاخر در این راستا حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.

عطا پور گفت: خوشبختانه سیاست دولت، هم در زمینه توسعه اجتماعی و هم در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی این است که این فعالیت‌ها با مشارکت و همگامی آحاد مختلف مردم انجام شود.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر حمایت اداره کل بودجه استانداری از سازمان‌های مردم نهاد، اظهار کرد: ما از این طریق بستر تحقق منشور توسعه فعالیت‌های قرآنی را فراهم خواهیم کرد.

نقش جلسات قرآنی بانوان بر فرهنگ خانواده و تربیت نسل آینده

راضیه پور حیدر، مدیر حوزه علمیه خواهران ارومیه نیز در این جلسه با اشاره به دو بحث مهم در راستای توسعه فرهنگ قرآنی، به تبیین بحث ایجابی و نظارت و ارزیابی پرداخت.

وی گفت: جنبه ایجابی در این بحث ایجاد و گسترش مؤسسات قرآنی و مبحث دوم، بحث نظارت و ارزیابی مؤسسات است.

این مسئول با ابراز نگرانی از عدم نظارت دقیق و صحیح بر مؤسسات قرآنی به بهانه این که این مؤسسات دارای مجوز هستند، افزود: حتی در برخی از این مؤسسات فرهنگ ضد قرآنی تبلیغ می شود پس نباید تنها به گسترش این مؤسسات به صورت شبکه‌ای پرداخت چون اهمیت نظارت و رسیدگی بر مؤسسات  بیشتر است.

پور حیدر، با تاکید بر پیچیدگی نظارت دقیق بر جلسات فرهنگی قرآنی بانوان، افزود: ما گزارش‌های فراوانی از انحرافات موجود در این جلسات دریافت می¬کنیم. باید از ورود افرادی که دارای اهلیت لازم نیستند جدا جلوگیری کرد زیرا جلسات قرآنی بانوان نقش عمیقی در فرهنگ خانواده و تربیت نسل آینده دارد.

وی خطاب به نماینده آموزش و پرورش گفت: تجربه ثابت کرده است که اگر در آموزش‌های ضمن خدمت جذابت حاکم باشد، استقبال از سوی مربیان بسیار برای کسب آموزش های قرآنی بیشتر می شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران ارومیه در پایان به بحث موازی کاری اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود بودجه باید از موازی کاری در عرصه فعالیت‌های قرآنی جدا پرهیز کنیم.

captcha