کد خبر: 1454259
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸

نقد و بررسی «بابانظر» در فرهنگسرای تهرانسر

گروه ادب: کتاب «بابانظر» شامل خاطرات شفاهی سیدمحمدحسن نظرنژاد است که در هفتمین نشست باشگاه کتاب فرهنگسرای تهرانسر در قالب برنامه «یاد یاران، سنگری به عرض ۸ سال» نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این نشست سیدحسین بیضایی، مصاحبه‌کننده کتاب، مصطفی رحیمی، تدوین‌کننده و جواد کاموربخشایش، منتقد حضور می‌یابند و در ششمین روز هفته دفاع مقدس به نقد و بررسی این کتاب می‌پردازند.
شهید نظرنژاد نخستین بار سال ۱۳۵۸ به کردستان رفت و 17 سال بعد یعنی سال ۱۳۷۵ برای آخرین بار به این منطقه اعزام شد تا آغاز و پایان دفتر زندگی‌اش در کوه‌ها و قله‌ها نوشته شود. کتاب «بابانظر» در ۱۸ بخش مختلف مقاطع زندگی این شهید بزرگوار را بازگو می‌کند.
جلسه نقد و بررسی کتاب زندگی شهید نظرنژاد ساعت 20 ـ 22 روز شنبه، پنجم مهرماه در بوستان شهدای گمنام تهرانسر در جوار مزار مطهر پنج شهید گمنام برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند به نشانی تهرانسر، انتهای خیابان شهید طالبی(شهرک پاسداران)، بوستان شهدای گمنام مراجعه کنند.

captcha