کد خبر: 1454458
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

سبک زندگی براساس بندگی خداوند باشد

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سبک زندگی اسلامی را مورد تأکید قرار دادند، گفت: سبک زندگی باید براساس بندگی خداوند باشد.

حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از کردستان، با اشاره تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی اظهار کرد: مقام معظم رهبری سبک زندگی اسلامی را مورد تأکید قرار دادند و باید از تمامی فرصت‌ها و امکانات برای جبران کوتاهی‌های گذشته و تقویت نقاط قوت استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی باید براساس بندگی خداوند باشد، افزود: اگر بندگی خداوند در جای جای زندگی ما رگه عبودیت و بندگی نداشته باشد به سبک زندگی اسلامی نرسیده‌ایم و این نیازمند اراده و عزم همگانی است.
حجت‌الاسلام صفی‌یاری عنوان کرد: با اطلاع‌رسانی مناسب و مطلوب عملکرد و برنامه‌ها می‌توان زمینه ترویج فعالیت‌های فرهنگی و تقویت فضاهای فرهنگی استان را فراهم کرد.
وی بیان کرد: تمامی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و دینی که در این استان توسط تبلیغات اسلامی انجام می‌شود باید به بهترین شیوه ممکن اطلاع‌رسانی شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به برخی از اقدامات تبلیغات اسلامی در راستای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی عنوان کرد: برگزاری گفتمان‌های دینی دانش‌آموزی و دانشجویی گام ارزشمندی برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی است و باید از این گونه ظرفیت‌ها به‌خوبی استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه در مقوله‌ای به نام سبک زندگی، رسانه‌ها می‌توانند هم مفاهیم تولید کنند و هم به تولید اطلاعات بپردازند، افزود: با شیوه‌های پیچیده و نوین در فرآیند ترغیب مخاطب، یک رفتار اجتماعی و سبکی از زندگی اجتماعی را فرهنگ‌سازی و نهادینه کنند.
حجت‌الاسلام صفی‌یاری یادآور شد: رسانه‌ها باید در تبیین و تشریح اهمیت و ضرورت مقوله سبک زندگی ایرانی و اسلامی و سپس در آماده‌سازی زمینه‌های ذهنی و فکری با توجه به دامنه وسیع تأثیرگذاری بر مخاطب ورود یابند و عمل کنند.

captcha