کد خبر: 1454556
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴

فعالیت ۳۹۴ مرکز قرآنی و آموزش ۱۷۰ هزار قرآن‌آموز در آذربایجان شرقی

گروه مؤسسات قرآنی مرم‌نهاد: بیش از ۳۹۴ مرکز قرآنی از قبیل مؤسسات، خانه‌های قرآن شهری و روستایی، توانستند طی هشت سال بیش از 170 هزار قرآن‌آموز را آموزش دهند.

محسن احمدی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با دارا بودن بالغ بر 100 مؤسسه قرآنی ـ مردمی فعالیت‌ها و حضور گسترده‌ای در طرح‌ها و مسابقات قرآنی دارد.

وی افزود: این اتحادیه بیش از 394 مرکز قرآنی از قبیل مؤسسات، خانه‌های قرآنی شهری و روستایی دارد و تلاش می‌کند تا همه این فعالیت‌ها را در یک مسیر و برای رسیدن به هدفی واحد هدایت و حمایت کند.

احمدی ادامه داد: طبق آخرین آماری که از فعالیت‌های مراکز قرآنی این استان بدست آمده است مشخص شد بیش از 170 هزار قرآن‌آموز در هشت سال دوره‌های آموزشی قرآنی این استان مورد آموزش قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی آذربایجان شرقی ابراز کرد: بیشتر این آموزش‌ها در زمینه روخوانی، روان‎خوانی، تجوید، صوت و لحن، ترتیل و حفظ قرآن بوده است.

حضور مداوم در برنامه‌های قرآنی

وی ادامه داد: بانوان این استان از آن دسته بانوانی هستند که حضور فعال در فعالیت‌های قرآنی داشته و با حضور مداوم در برنامه‌های قرآنی در مسیر احیای فرهنگ قرآنی در این استان، قدم‌های خوبی را برداشتند.

احمدی در ادامه گفت:  این اتحادیه برگزاری دوره صحیح‌خوانی را به مؤسسات و واحدهای قرآنی تحت پوشش خود ابلاغ کرده و مقرر شده است این دوره سه ماهه در همه مؤسسات با همکاری  دارالقرآن الکریم استان آذربایجان شرقی برگزار شود.

captcha