کد خبر: 1454922
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹

تهاجمات فرهنگی در استان، متأسی از همجواری فرهنگ‌ها است

گروه فعالیت‌های‌قرآنی: مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی آذربایجان‌غربی گفت:‌‌ معروض ماندن استان به تهاجمات فرهنگی، متأسی از همجواری با سه فرهنگ متفاوت از کشور‌های همسایه است.

معصومه وجدانی، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی آذربایجان‌غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت و لزوم کار فرهنگی در استان، افزود: تهاجم فرهنگی در آذربایجان غربی غوغا می‌کند،‌ گروه‌های مختلف تکفیری،‌ وهابی،‌ سلفی و داعش ‌در استان ما در حال تبلیغ افکار منحرف خود هستند که نتیجه همجواری با سه فرهنگ متفاوت از کشور‌های همسایه و نفوذ فرهنگ‌های بیگانه به کشور است که این امر نیازمند کار فرهنگی منسجم، بخصوص در اتحادیه موسسات قرآنی است.

وی ادامه داد: در استان ما نزدیک ‌به 200 موسسه قرآنی، مکتب خانه‌شهری و روستایی ‌وجود دارد که این‌ مراکز در راه قرآن و اعتقادات دینی مردم عزیزمان فعالیت می‌کنند و همگام بروز مشکلات، مسایل خویش را با اتحادیه موسسات قرآنی مطرح می‌کنند و اتحادیه‌ وظیفه دارد به مشکلات مطرح شده رسیدگی کند.

وجدانی اظهار کرد:‌ در واقع اتحادیه پل ارتباطی بین نهادها و سازمان‌های قرآنی با مسئولین است تا بتواند امکاناتی را از این طریق برای موسسات قرآنی فراهم کند.

وی در تشریح فعالیت‌های اتحادیه گفت:‌ طرح هایی که از اتحادیه کشوری ارائه می‌شود ‌که اتحادیه استانی تحویل گرفته و اجرا می‌کند، این ‌طرح‌ها شامل، طرح بزرگ قرآنی 1448 است  که یک طرح ملی می‌باشد و تقسیم بندی و سهمیه‌بندی آن هموار ه نسبت به عملکرد و فعالیت موسسات استان صورت می‌پذیرد.

وجدانی با اشاره به شرایط تقسیم‌بندی سهمیه مسابقات 1448 در سطح استان افزود:‌ موسسات قرآنی به سه سطح یک، دو، سه و مکتب‌خانه تقسیم‌بندی شده‌اند که با توجه به نسبت فعالیت‌های آنها،‌ فضای‌آموزشی و توانمندی مدیر موسسه که با توجه به سطح تحصیلات و سواد‌ قرآنی او تعیین‌ شده است انتخاب می‌شود.

وی هدف از درجه‌بندی موسسات قرآنی را توانایی اجرای دوره‌های تخصصی قرآن دانست و گفت: اولویت در این تقسیم‌بندی سطح سواد قرآنی است، یعنی ممکن است کثیری دارای مدرک دیپلم باشد ولی دارای سواد قرآنی بالایی باشد و ما این را همیشه مد‌نظر قرار می‌دهیم که هدف از این درجه‌بندی بر این است که موسسات، توانایی اجرای دوره‌های تخصصی را داشته باشند.

وجدانی در ادامه بر تخصیص کامل بودجه مصوب دولت و مجلس بر موسسات تاکید کرد و افزود: وقتی می‌گوییم تهاجم فرهنگی زیاد است، این یعنی اینکه برای استان ما باید بودجه بیشتری نسبت به سایر استان‌هایی که با فرهنگ‌های بیگانه همجوار نیستند تخصیص داده شود تا بتوانیم فرهنگ غنی ایرانی_اسلامی خویش را درجامعه ترویج دهیم.

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی آذربایجان‌غربی، افزود: استان ما مدیران و نیروهای توانمندی دارد که می‌توانند تمام طرح‌های قرآنی، کرسی‌های تلاوت، طرح‌های مختلف فرهنگی را با جذاب‌ترین شیوه‌ها اجرا کنند و باعث جذب حداکثری جوانان به مکتب قرآن و معارف والای آیات حق باشند.

captcha