کد خبر: 1455333
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

ایران اسلامی با ایمان راسخ جوانان از هجوم بیگانگان مصون ماند

گروه اجتماعی: معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: مسئله‌ایی که مملکت ما را از هجوم بیگانگان نگه داشته است و هر روز شاهد پیشرفت و پیروزی آن هستیم ایمان راسخ جوانان و نوجوانان ‌جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به‌مناسبت هفته دفاع مقدس همایش «شکوه مقاومت و ایثار» صبح امروز دوشنبه، 7 مهر با حضور فرهنگیان و دانش‌آموزان آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز برگزار شد.

رضا عبادیان، معاون پرورشی و امور فرهنگی آموزش و پرورش استان خوزستان در این مراسم، گفت: دشمنان ما بعد از دفاع مقدس تهاجم فرهنگی علیه ملت ایران را آغاز کرده‌اند چرا‌که آنها از این واهمه دارند که شیعه سراسر دنیا را فرا‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به نقشه‌های دشمن گفت: دشمن قصد تضعیف حجاب و عفاف میان جوانان و نوجوانان ما را دارد چرا‌که می‌داند با تضعیف حجاب و عفاف می‌تواند بیشتر بین آنها نفوذ کند ولی جوانان و نوجوانان با بصیرت ما توطئه‌های دشمن را خوب می‌شناسند و آنها را نقش بر آب می‌کنند.

معاون پرورشی و امور فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: برای مقابله با توطئه‌های دشمن باید بصیرتمان را بالا ببریم تا از توطئه‌های دشمن در امان باشیم. مسئله‌ایی که مملکت ما را از هجوم بیگانگان نگه داشته و هر روز شاهد پیشرفت و پیروزی آن هستیم ایمان راسخ جوانان و نوجوانان خوب جامعه اسلامی است.

سید‌بهادر موسوی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز نیز در این همایش که در دبیرستان دوره اول شاهد امام محمد‌باقر(ع) برگزار شد، گفت: دفاع ما در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مقدس بود چرا‌که آرمان و هدف مقدسی از دفاع برابر دشمن داشتیم.

 وی در ادامه گفت: دشمن به نمایندگی از 38 کشور به ایران اسلامی حمله‌ای نابرابرانه کرد ولی رشادت و دلیرمردی‌های جوانان و نوجوانان موجب شکست دشمن شد.

موسوی اظهار کرد: تنها جنگی که دو ابر قدرت شرق و غرب با هم متحد شدند جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود ولی اتحاد دو قدرت بزرگ دنیا نیز نتوانست برابر عظمت ملت ایران کارا باشد.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز بیان کرد: این جنگ تنها جنگی در طول تاریخ بود که ملت عزیز ایران اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی به تصرف دشمن در‌آید به همین لحاظ این دفاع مقدس و ارزشهای آن مورد تکریم جامعه اسلامی است.

سردار محمد علیپور، رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان در ادامه این مراسم که با حضور دانش‌آموزان آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز در معراج شهداء اهواز برگزار شد، گفت: معراج شهدا‌ محل نزول ملائکه است. امروز به جایی رسیدیم که در بسیاری از موارد در مقام دوم و سوم جهان قرار داریم و رمز موفقیت ما در این موارد ایمان قوی و ولایت‌پذیری ما بوده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان تصریح کرد: وقتی دشمن از توطئه‌های خود علیه ملت ایران مایوس شد با همراهی کشورهای بسیاری وارد جنگی نابرابر با ایران اسلامی شد که جوانان و نوجوانان با رشادت و دلیرمردی دشمن را به خاک ذلت نشاندند.

captcha