به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، عصر امروز به مناسبت روز آتشنشان، آتش نشانان ورامینی با آیتالله سید مرتضی محمودی گلپایگانی، نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین دیدار و گفتوگو کردند.
آیتالله سید مرتضی محمودی در این دیدار با تأکید بر اهمیت مراقبت در امور حادثه خیز گفت: حوادث غیرمترقبه ارتباط مستقیم با حوادث جانی و مالی دارد، بنابراین اگر در رفع حوادث هوشیار نباشیم احساسات عمومی جریحهدار خواهد شد.
امام جمعه ورامین افزود: وجدان آتشنشانان آرام است، چون با آمادگی کامل از جان و مال مردم مراقبت میکنند و با این کار برای خانوادهشان در حال کسب روزی حلال هستند.
نماینده ولی فقیه در ورامین با بیان اینکه وجدان هر شخص دائماً در حال محاکمه آن شخص هست گفت: وجدان انسان، خلق خدا و خود خداوند سه محکمهای هست که انسان را مورد بازخواست قرار میدهند.
آیتالله محمودی در پایان این دیدار با اشاره به اهمیت پیشگیری از حوادث ابراز داشت: نباید منتظر بروز حادثه ماند و سپس آن را رفع کرد بلکه باید برای پیشگیری از بروز حادثه با کار فرهنگی از بروز آن جلوگیری کرد.
شایان ذکر است در ابتدای این دیدار محمد خانی، مدیر سازمان آتشنشانی شهرداری ورامین گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه کرد.