
حجتالاسلام زینالعابدین روحانینیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به اهمیت گرامیداشت دهه امامت و ولایت در جامعه، اظهار کرد: دهه ولایت فرصت مناسبی برای تبیین مبانی امامت و ولایت در جامعه است و غدیر نقطه تلاقی کاروان نبوت با طلایهداران امامت است و واقعه غدیر از جایگاه ویژهای برخوردار است.
وی افزود: بزرگداشت غدیر نباید تنها به دهه امامت و ولایت ختم شود؛ بلکه باید همواره گرامی داشته شود و این دهه فرصت مغتنمی برای تبیین و ترویج بیشتر مبانی مسئله امامت و ولایت در جامعه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: مناسبتهای دینی و مذهبی فرصت مناسبی برای رونمایی ارزشهای دینی در جامعه است و لذا این دهه امامت و ولایت جریانی الهی است که با عید قربان بهعنوان مظهر عبودیت آغاز و با عید غدیر بهعنوان خاستگاه و تجلیگاه امامت و ولایت به کمال میرسد.
روحانینیا با بیان اینکه اندیشه حاکمیت و ولایت فقیه ناشی از جریان غدیر است، اضافه کرد: این مهم باید برای مردم تبیین شود که در نظام اسلامی چه بحرانهایی با تدبیر ولایت و برنامهریزی مقام معظم رهبری پشت سر گذاشته شد.
وی با اشاره به اینکه امروز همه دنیا معترف است که حاکمیت ولایت فقیه باعث شد تا در برابر استکبار جهانی ایستادگی کنیم، اظهار کرد: باید قدر نعمت ولایت در جامعه اسلامی را بدانیم و ارزشهای آن را به نسل های جدید منتقل کنیم.