حجتالاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: دشمن اسلام با ما سر صلح و دوستی ندارند و ما هم اکنون با آنان برسر حفظ ارزشها و باورهای دینی خود در حال جنگ و نزاع هستیم اما جنگی نرم و مرموزانه که آثار و تلفات آن بیشتر از جنگ سخت و رودررو است.
وی ادامه داد: دشمن به سمت باورهای ما هجوم آورده و سعی دارد سرمایههای ما را که نیروی پاک و جوان کشور است از چنگ ما خارج کند و آن جوانان فعال و تأثیرگذار جامعه را که امید و آینده کشور هستند از عرصه تلاش و فعالیت با سرگرم کردنشان به مسایل پوچ و بیارزش خارج کند.
وی افزود: برای مقابله با این تهاجم فرهنگی که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز هست باید شیوهها و برنامههای تهاجمی دشمن را مطالعه و شناسایی کنیم و با نسخههای علمی و عملی آن شیوهها را به جوانان کشورمان بشناسانیم.
حجتالاسلام قهرمانی با تاکید بر لزوم شناخت نقاط ضعف و قوت دشمنان اسلام، بیان کرد: دشمن در برنامههای خود دارای نقاط ضعف و قوتی است و ما با شناخت این نقاط میتوانیم برنامههای دفاعی و هجومی خود را تنظیم کنیم و از همان طریقی که دشمن سعی دارد بر پیکر جامعه ما لطمه وارد کند ما نیز از همان طریق آرامش و خواب راحت را از دشمنانمان سلب کنیم.
وی ادامه داد: ما باید با استفاده از طریق خود دشمن جامعه را بیدار کنیم و به مردم هشدار دهیم چه اینکه دشمن با لحنی نرم و موافق با هوای نفس انسان به ویژه جوانان وارد میدان شده است و به شکار خود مشغول است.
وی اظهار کرد: دشمن سراب را به جای آب در برابر دیدگان تشنه عرضه میکند و به جای سیرآب کردن تشنهگان تنها بر عطششان میافزاید پس ما در مقابل این عمل دشمنان باید عالمانه وارد میدان عمل شویم و با جنگ نرم مقابله نرمتری بکنیم.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه گفت: با رفع واقعی نیاز طبیعی جوانان و عموم افراد کشور از طریق مسایل شرعی و حلال میتوان آنها را از افتادن به چنین دامهایی بازداشت زیرا باید اعتراف کرد که در حال حاضر شرایط در کشور ما بهگونهای است که جوانان قادر به رفع حداقل احتیاجات خود از طریق شرعی و حلال آن نیستند و این یعنی فرصت را به دشمن دادن.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه در پایان گفت: بزرگترین راه مقابله با دشمن استفاده از روش خود آنها یعنی با نرمش و صبر و حوصله وارد عرصه عمل شدن و مطالعه و تأمین خواست و نیاز مردم بهویژه جوانان است اما از طریقی که دین اسلام معرفی کرده و حق دانسته است.